Опубліковано: 29 Вересня, 2024. Переглядів: 85


Росію масовано атакували дрони: горить арсенал з іранською балістикою (+ФОТО, ВІДЕО)

У ніч на 29 вересня російську територію атакувала велика кількість дронів. Були вибухи у Єйську Краснодарського краю біля військового містечка, пише Astra.

Там розташований аеродром ВМФ РФ “Балтимор”, де базується 859-й Центр бойового застосування та переучування льотного складу морської авіації ВМФ РФ та 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ.

Повідомляють про детонацію арсеналу у Котлубані Волгоградської області. Там могли зберігатися іранські балістичні снаряди.

“Котлубань, Волгоградська область. Атаковано арсенал боєприпасів Головного управління ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони РФ. Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові до них”, – повідомив керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони Андрій Коваленко.

У Міноборони РФ кажуть, що збили 125 українських БПЛА над Волгоградською, Бєлгородською, Воронезькою, Ростовською, Брянською та Курськом областями, а також Краснодарським краєм та Азовським морем.

Російські Telegram-канали пишуть про атаку у напрямку енергетичних та військових об’єктів у Волгоградській, Тамбовській, Орловській, Липецькій, Тульській та Саратовській областях, а також Кубані та Ставропіллі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...