Опубліковано: 26 Вересня, 2024. Переглядів: 1503


РФ атакувала захід України, лунали потужні вибухи: що відомо

У ніч на середу, 26 вересня, росіяни вчергове атакували Україну, застосувавши ударні безпілотники та авіацію. Внаслідок атаки є пошкодження у низці областей, також є загиблі та поранені.

Повітряна тривога, пов’язана з активністю груп безпілотників тривала з вечора 24 вересня.

У низці областей лунали вибухи

Безпілотники зокрема атакували Прикарпаття – за повідомленням голова Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук, внаслідок нічної атаки в Івано-Франківську пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури. Постраждалих внаслідок атаки немає.

«Частина міста частково залишилася знеструмленою. Енергетики вже працюють над відновленням енергопостачання. Для ліквідації наслідків на місце події оперативно прибули всі відповідні служби. Пожежу, яка виникла на місці падіння, ліквідовано», – повідомила посадовиця.

У «Прикарпаттяобленерго» уточнили, що в місті знеструмлена центральна частина. Зокрема, електроенергії немає на таких вулицях:

  • Незалежності,
  • Коновальця,
  • Січових Стрільців,
  • Степана Бандери та частині прилеглих.

Вибухи також лунали на Хмельниччині – згодом голова ОВА Сергій Тюрін повідомив, що в межах області вночі 26 вересня знищили три ворожих безпілотники. Постраждалих та руйнувань внаслідок російської атаки не зафіксували.

ОНОВЛЕНО 10.04

У Повітряних силах також зазначили, що ракета “Кинджал” прямує на Хмельниччину. За кілька хвилин в області пролунали вибухи. Було зафіксовано повторний пуск “Кинджала”.

Моніторингові пабліки пишуть про вибухи в районі Старокостянтинова.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...