Опубліковано: 25 Вересня, 2024. Переглядів: 130


Путін заявив про ядерну відповідь на безпілотники в бік Росії

Російський диктатор Володимир Путін вніс зміни у російську доктрину ядерного стримування. Про це з посиланням на заяву Путіна на нараді російського радбезу повідомила “Українська правда“.

Путін заявив, що в “оновленій редакції документа агресію проти Росії з боку будь-якої неядерної держави, але за участю або за підтримки ядерної держави пропонується розглядати як їхній спільний напад на Російську Федерацію”.

Російський диктатор заявив, що РФ “буде розглядати” застосування ядерної зброї “при отриманні достовірної інформації про масований старт засобів повітряно-космічного нападу та перетину кордону… літаки стратегічної або тактичної авіації, крилаті ракети, безпілотники, гіперзвукові та інші літальні апарати”.

Путін розширив “категорію держав і військових союзів, щодо яких проводиться ядерне стримування”. Також у російській доктрині ядерного стримування доповнили перелік “військових загроз, для нейтралізації яких виконуються заходи ядерного стримування”. Підставою для ядерної відповіді назвали “критичну загрозу суверенітету РФ і звичайною зброєю”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...