Опубліковано: 27 Березня, 2021. Переглядів: 321


Гороскоп на 29 березня – 4 квітня

Овен. Прислухайтеся до інтуїції. Вона не підведе. Приємні події чекають закоханих. Побачення, романтичні поїздки та сюрпризи вам забезпечені. Вихідні присвятіть відпочинку.

Телець. Гроші надійдуть, звідки не чекали. Розпорядіться ними розумно, не давайте в борг безвідповідальним людям. На роботі розберіться з паперами. Багато цікавого дізнаєтеся від колег.

Близнюки. До декого з вашого оточення виникне дуже багато запитань. Серйозні проєкти поки краще не розпочинати. А от помешканням займатися можна й потрібно. Подумайте про косметичний ремонт.

Рак. Дрібниці виявляться далеко не дрібницями. У конфлікті з друзями правда за вами. Добрий час для фізичних навантажень і дієт. Від вас знадобиться не так багато зусиль, зате результат стане приголомшливим.

Лев. Фінансові внески робіть тільки порадившись із близькими. А рішення щодо особистого життя обмірковуйте на самоті. Займіться власними справами й хобі, а любов трохи почекає.

Діва. Беріться тільки до приємних справ. Решту можете відкласти до наступного тижня. Аби вас не пресували на роботі, поясніть оточуючим, як із вами слід поводитися.

Терези. Керівник поводитиметься прискіпливо, але ваша працьовитість змінить його думку. На дачі зараз краще не працювати, а відпочивати. З дітьми будьте суворішими, щоб не сіли на голову, але сваритися з ними не треба.

Скорпіон. Нові знайомства підуть вам на користь: і ділові, й романтичні. Спілкуйтеся якомога більше, щоб не нудьгувати. Якщо збираєтеся щось оновити в будинку, зробіть це до кінця тижня.

Стрілець. Саме час закрутити роман, хоч не факт, що він виявиться тривалим. З грошима може бути туго, але не критично. Просто не витрачайте занадто багато. Не відмовляйте в допомозі старшим.

Козеріг. Будьте напоготові, щоб не упустити шанс, якого ви довго чекали. У вихідні вам забезпечений гарний настрій, тож обов’язково поділіться ним із близькими. Якомога більше гуляйте і дихайте свіжим повітрям!

Водолій. Якщо у справах виникнуть підводні камені, не соромтеся попросити допомоги. Самотні ризикують познайомитися з нечесною людиною, тож зважуйте всі за і проти, перш ніж починати роман або ділові стосунки.

Риби. Проєкт, над яким ви працювали, стане успішним. Саме час, щоб заявити про себе. Автолюбителям варто бути обережними. Так само, як і тим, хто займається спортом, – період доволі травмонебезпечний.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...