Опубліковано: 20 Вересня, 2024. Переглядів: 78


План перемоги розрахований на швидкі рішення Заходу з жовтня по грудень – Зеленський

План перемоги України розрахований на швидкі рішення партнерів, що мають відбутися з жовтня по грудень. Про це сказав президент Володимир Зеленський на спільній пресконференції із президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн у Києві, повідомив Укрінформ.

“План розрахований на швидкі рішення наших партнерів, які мають відбутися з жовтня по грудень. Тоді ми вважатимемо, що план спрацює”, – сказав Зеленський.

Президент України говоритиме про деталі плану під час перемовин із президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом.

“Стосовно плану перемоги хотілося б бути послідовною людиною і обговорити всі його деталі передусім з президентом США. Тому що у більшості своїй рішення щодо плану залежить від нього. Там є пункти, які залежать від доброї волі і підтримки Сполучених Штатів. Дуже сподіваюся, що він підтримає цей план”, – заявив Зеленський.

Зеленський сказав, що не ознайомлений зі стратегією Байдена щодо України.

“Щодо стратегії президента Байдена стосовно України, авжеж я її не бачив. Якщо він поділиться, то (ознайомлюся) із задоволенням”, – сказав президент України.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...