Опубліковано: 19 Вересня, 2024. Переглядів: 1378


На Закарпатті працівники ТЦК мобілізували весь технічний художнього проєкту “МУР”

На Закарпатті працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки мобілізували весь технічний склад художнього проєкту “МУР” перед виставою в Ужгороді, яка відбулась 18 вересня.

Про це повідомили учасники проєкту “МУР” в Instagram, передає Суспільне.

Представники проєкту заявили, що частина їхньої команди вже склали присягу.

Глядачі повідомили Суспільному, що вистава відбулася із запізненням у майже дві години: у цей час актори замість технічних працівників збирали декорації.

У коментарі Суспільному речник Закарпатського ОТЦК та СП Сергій Гудак сказав, що інформація щодо місця і часу події, яка поширювалася від колективу, не відповідає дійсності. Частину команди мобілізували ще за день до концерту (17 вересня — ред.) і в іншому населеному пункті.

“Під час з’ясовування обставин було виявлено, що права на відстрочку від призову за мобілізацією у громадян не було. Представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки діяли в межах своїх повноважень та чинного законодавства”, — сказав Сергій Гудак.

Суспільне звернулось за коментарем до членів колективу художнього проєкту “МУР”. Наразі очікуємо відповідь.

Що відомо про творче об’єднання “МУР”

МУР — це творче об’єднання, яке займається тим, що розповідає про українську літературу в такий спосіб, що поети й прозаїки минулого стають сучасними постатями.

“Ти [Романтика]” — вистава проєкту, для створення якої використовувалися матеріали однойменного альбому МУР. Робота отримала великий культурний резонанс, про неї писали BBC, Forbes та Vogue.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...