Опубліковано: 12 Вересня, 2024. Переглядів: 824


Скандальне затримання чоловіка представниками ТЦК на Закарпатті: розпочали службове розслідування

У Закарпатському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розпочали службове розслідування за фактом нападу на військовослужбовця. Про це Суспільному повідомили у пресслужбі Закарпатського ОТЦК та СП.

У четвер, 12 вересня, у мережі почали поширювати відео, на якому військовослужбовці Мукачівського РТЦК та СП біля спортивного майданчика затримують чоловіка.

У Закарпатському ОТЦК прокоментували, що близько 15:30 громадянин підійшов до вхідних дверей Мукачівського РТЦК та СП та постукав у них. Перебуваючи у добовому наряді військовослужбовець відкрив двері.

“Водночас чоловік зненацька вдарив військовослужбовця скляною пляшкою по голові й намагався втекти. Група військовослужбовців зі складу добового наряду миттєво відреагували та затримали нападника, застосувавши силу, аби той не втік до прибуття поліції. Їх дії були адекватними, оскільки ситуація вимагала негайного реагування на агресивну поведінку молодика”, — прокоментували у ТЦК.

Чоловіка передали наряду патрульної поліції. Військовослужбовця госпіталізували до медзакладу.

Наразі проводиться перевірка обставин інциденту, поліція з’ясовує обставини події. За фактом нападу на військовослужбовця розпочали службове розслідування, додали у пресслужбі обласного центру комплектування.

Читайте також: На Закарпатті люди у військовій формі та балаклавах жорстко “запакували” чоловіка, – соцмережі (ВІДЕО)


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...