Опубліковано: 2 Вересня, 2024. Переглядів: 196


Фінансовий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вересень

У вересні вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Кращого моменту годі чекати.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Багато спокусливих пропозицій щодо майбутніх заробітків отримаєте на початку місяця, – говорить астрологиня. – Не поспішайте з вибором.

Добре обдумуйте, яку посаду хочете отримати. У магазині розраховуйтеся карткою. Продавці неправильно даватимуть решту. Зумієте покращити житлові умови. Цього місяця вдасться придбати нерухомість своєї мрії. Нова робота чекає на Риб та Тельців. Високі заробітки світять Стрільцям і Водоліям. Кар’єрний ріст вересень обіцяє Козорогам та Скорпіонам”.

Овен

Це найкращий період, аби визначитися, чим займатися далі. Прислухайтеся до бажань, розкривайте у собі нові уміння.

Телець

Заробітки надійдуть вчасно, але не поспішайте витрачати їх на дрібниці. Відчуєте себе господарем ситуації. Мало що зараз нашкодить втіленню ваших планів.

Близнюки

Викладіть зарплату із гаманця перед тим, як зберетеся у магазин. З великими сумами шастати між полицями небезпечно. Накупите непотребу.

Рак

Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Лише мудра фінансова політика допоможе вийти зі скрутного становища.

Лев

Маєте шанс добитися неймовірних висот у бізнесі, але за умови, що не братимете кредитів і не погоджуватиметеся на співпрацю з малознайомими людьми.

Діва

Оновіть простір навколо. Час наводити лад у домі. Це найбільш вдалий період для ремонту. Вдасться зі смаком підібрати шпалери та меблі, найняти спритних і талановитих майстрів.

Терези

Той, хто займався неулюбленою справою, наважиться на звільнення і зітхне з полегшенням. Вдасться знайти гарно оплачувальну посаду. Придбані цього місяця речі радуватимуть багато років.

Скорпіон

Повернуть зарплату, яку затримали влітку. Не заздріть чужим перемогам. Придивіться, чого і в який спосіб досягають успішні знайомі. Це вдалий час для самовдосконалення. Записуйтеся на курси.

Стрілець

Якщо хочете чогось досягти, доведеться прокидатися раніше і працювати удвічі більше. Цінуйте те, що маєте. Здавайте у ремонт техніку та купуйте нерухомість. Придбана квартира принесе господарям затишок.

Козоріг

З вас вийде хороший психолог. Бачитимете, хто чим дихає. Розпочинається період розквіту. Гроші йтимуть до кишені. Вдалою буде покупка авто.

Водолій

Гарні плоди принесе налагоджений бізнес. Щасливчиками себе відчують ті, хто любить планувати. Час збирати урожай. Колеги цінуватимуть за яскраві ідеї. Зумієте заробити там, де іншим непідсилу.

Риби

Маєте вдосталь часу, енергії і натхнення, аби досягти успіху. Доведеться сперечатися і переконувати колег. Завдяки цьому налагодите здорову атмосферу у колективі. Заробітки порадують.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...