Опубліковано: 27 Серпня, 2024. Переглядів: 653


У Карпатах дівчата закрили однокласника в туалеті з осами: хлопець потрапив до реанімації

У місті Косів, що на Івано-Франківщині, дівчата зачинили свого однокласника у туалеті, в якому було близько 30 ос. Про інцидент повідомили на сторінці місцевої спільноти у Facebook.

Інцидент у школі в Карпатах: дівчата не випустили хлопця з туалету

“Учні 1-ї школи м. Косів, які цього року перевелись у 8-й клас, святкували день народження однокласниці, на відкритому повітрі, неповнолітні без батьків, – ідеться у повідомленні. – Під час свята один із хлопців відійшов до туалету на вулиці (деревʼяний), де його однокласниці зачинили двері та почали знімати це на відео, не даючи йому вийти. Однією з найбільших проблем стало те, що в туалеті було осине гніздо. Під час спроби вибратися з приміщення хлопця вжалило понад 25 ос”.

Хлопець мав алергію. Від укусів, шоку та сильного болю школяр вибив двері, а дівчата знімали це на відео, сміялись і не намагались відчинити двері. На крики прибігли хлопці-однокласники, зателефонували до матері та надали першу допомогу.

Оси покусали хлопця в голову і шию

Згодом учня доправили у лікарню, де у нього було виявлено проблеми з диханням, підвищення тиску та зниження рівня кисню в крові. Восьмикласнику дали багато знеболювальних, оскільки укуси припали на голову та шию.

Керівниця відділу ювенальної превенції в Івано-Франківській області Алла Бойчук дала коментар щодо ситуації. Вона повідомила, що до поліції звернень з цього приводу не було. Проте після анонімного допису у соцмережах було розпочато перевірку, встановлено особу хлопця та визначають інших дітей-учасників події, пише “Варта 1”.

Тим часом, батьки дівчат у соцмережах просять не звинувачувати їхніх дітей, бо, мовляв, ті не знали про осинне гніздо у туалеті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...