Опубліковано: 27 Серпня, 2024. Переглядів: 423


Путін хоче завалити Україну бомбами: Die Welt попередив про жахливі плани російського диктатора

Володимир Путін намагатиметься домогтися повного блекауту України.

Про це повідомляє німецьке видання Die Welt.

Журналісти застерігають, що російський президент має намір завалити Україну бомбами, і така тактика ударів по енергетичній інфраструктурі не змінюється понад 2 роки.

“ЗС РФ використовували сотні безпілотників і ракет для того, щоб уразити розподільні станції, – пише видання. – Крилаті ракети також намагалися атакувати дамбу навколо водосховища в Києві, руйнування якої призвело б до глобальної катастрофи. Український уряд уже повідомляв, що за перше півріччя окупанти знищили половину енергетичних потужностей України, і це призвело до масштабних відключень електроенергії по всій країні. Збитки становлять 14 мільярдів євро”.

У Die Welt йдеться, що на кону сьогодні стоїть набагато більше, ніж просто гроші, адже противник робить ставку на виснаження. Удари ЗС РФ знищують засоби для існування цивільного населення і якщо це продовжиться взимку, тоді мільйони людей можуть зіткнутися з більш глобальними наслідками.

У Європі також почали готуватися до цього, адже сувора зима призведе до чергового потоку біженців, тож у німецьких безпекових округах вважають, що в їхніх власних інтересах зупинити російський енергетичний терор.

“Реальність така, що в України мало що є, щоб протистояти масованим хвилям російських атак за допомогою безпілотників і надзвичайно швидких ракет, таких як “Кинджал”. Це також пов’язано з тим, що західні союзники поставили надто мало систем протиповітряної оборони, щоб хоч якось наблизитися до комплексного захисту країни”, — пише видання.

У матеріалі йдеться, що Захід зобов’язаний дозволити Києву завдавати ударів по військових об’єктах РФ за допомогою далекобійної зброї. Мова про аеродроми, де базуються винищувачі і розміщуються склади з ракетами. Якщо партнери змінять свою позицію, тоді Україна матиме шанс захистити себе і обстріл, який було зафіксовано 26 серпня, сильний аргумент впливу на союзників.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...