Опубліковано: 20 Серпня, 2024. Переглядів: 652


Готували підпали майна військовослужбовців на Закарпатті: затримали двох чоловіків (ФОТО)

У Києві затримали двох чоловіків, яких підозрюють у підготовці підпалів майна військовослужбовців на Закарпатті. Йдеться про два автомобілі військових у Мукачеві та помешкання в Ужгороді.

Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

“У ході оперативної роботи правоохоронці встановили, що 32-річний киянин та 39-річний раніше судимий уродженець Донецької області підшукували людей для виконання злочинів через соцмережі. Військових, яким мали намір знищити майно, обирали самостійно та передавали дані виконавцям”, — розповіла речниця.

За її словами, планували підпалити два авто військових у Мукачеві та помешкання військовослужбовця в Ужгороді.

За інформацією СБУ в Закарпатській області, двоє жителів столиці організували серію підпалів авто співробітників ТЦК у Закарпатській області.

“Серед організаторів злочину — київський рецидивіст, який раніше відбував покарання за наркоторгівлю. Саме він отримав “замовлення” РФ на знищення військового транспорту ЗСУ. Він залучив декількох жителів з Ужгорода та Мукачева, які безпосередньо мали вчинити підпали”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, вони мали облити легкозаймистою сумішшю та підпалити вхідні двері квартири військовослужбовця із Закарпаття.

Затриманим повідомили про підозру у вчиненні замаху на умисне знищення або пошкодження майна та перешкоджанні законній діяльності ЗСУ в особливий період. Суд обрав їм запобіжний захід — безальтернативне тримання під вартою. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Готували підпали майна військовослужбовців на Закарпатті: у Києві затримали двох чоловіків


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...