Опубліковано: 18 Серпня, 2024. Переглядів: 216


Гороскоп на 19-25 серпня

Протягом тижня з 19 по 25 серпня вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність влітку.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Усе вдаватиметься, якщо почнемо мислити творчо, – говорить астрологиня. – Оригінальні ідеї допоможуть більше заробити і завоювати авторитет у колег.

Не приховуйте своїх почуттів. Освідчуйтеся коханим. Це вдалий час для одруження. Гроші та успіх притягуватимуть до себе Леви, Діви, Стрільці і Козороги. Цим чотирьом знакам судилося розбагатіти. Вдалим тиждень буде для аналітиків, бухгалтерів і програмістів. Рухайтеся до цілі і не опускайте нагоди заявити світу про свої уміння”.

Овен

Навколо вас вируватимуть емоції. Знайомі та колеги з’ясовуватимуть стосунки силою. Не піддавайтеся на провокації. Ігноруйте бійки, не втручайтеся у чужі конфлікти.

Телець

Шукайте пару. Доля запропонує вам кілька вдалих варіантів. Годі затягувати з вибором. Прислухайтеся до серця.

Близнюки

Підтримаєте близьких матеріально і відчуєте неабияке задоволення від цього. Питання кар’єри краще відкласти до вересня. Нові вакансії вимагатимуть від вас чимало навичок. Доведеться записатися на курси підвищення кваліфікації.

Рак

Загострюється інтуїція. Нюхом чутимете неприємності, тому зумієте оминути їх. Рідні сумують без вашого піклування. Вихідні проведіть з близькими.

Лев

Вистачить і часу, і натхнення, і ресурсів, аби реалізувати задумане. Більше всіх встигне зробити той, хто кожен ранок зустрічатиме у гарному настрої.

Діва

Справи важко буде зрушити з місця, але п’ятниця виправить усе. Найбільш важливе перенесіть на кінець тижня. Розкриєте у собі таланти, які давно приховували.

Терези

Цікаві підказки отримаєте уві сні. Дайте собі більше часу на роздуми. Не погоджуйтеся на те, до чого вас підмовляють. Вкладайте кошти у розширення власного бізнесу. Набирати новий персонал краще у четвер.

Скорпіон

Гроші йтимуть до ваших рук. Влаштовувати переговори краще у середу. Ви матимете неабияку харизму і легко впливатимете на співрозмовників.

Стрілець

Частіше виходьте за межі чотирьох стін. Той, хто знайде товариство за інтересами, проживе щасливий тиждень. Нове оточення підтримає ваші ідеї та починання.

Козоріг

Нова закоханість ранить серце. Хочете зав’язати міцні стосунки? Тоді беріться за пошуки пари у вихідні. Залишайтеся тверезими. Вистачить пригод на вашу голову.

Водолій

Дійте у напрямку, який намітили на початку серпня. Пошук фінансових і бізнес-партнерів буде вдалим. Зірки сприяють високим заробіткам.

Риби

Грошей у гаманці стає більше. За два тижні до осені багато чого вдаватиметься. Не затягуйте з реалізацією планів. Осінь обіцяє багато перемог.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...