Опубліковано: 16 Серпня, 2024. Переглядів: 2789


Вжарить до +35 і втихомириться: синоптикиня дала прогноз на найближчі дні

Завтра в Україні очікується +29…33°С, на сході ще буде трохи свіжіше, +27…29°С. Водночас сильна спека насувається, попередила українців синоптикиня Наталка Діденко.

“А ось вже у неділю-понеділок і далі на тижні стовпчики термометрів у більшості областей України досягатимуть +30…35 градусів і вище. До Дня Незалежності спека втихомириться”, – написала вона.

17 серпня в Україні буде сухо та сонячно, а ось 18 серпня, у неділю, на заході, півночі та в центральній частині місцями пройдуть короткочасні грозові дощі. На півдні та сході – без опадів.

У Києві в суботу очікується суха та спекотна погода, до +30…32°С. У неділю, 18 серпня, спека в столиці посилиться, вдень максимально до +32…35°С.

“Втіха, що в неділю в другій половині дня чи надвечір у Києві ймовірні локальні грозові дощі. Отже, готуємося до сильної спеки та ймовірних вимкнень струму. Цей досвід для нас не новий, тому відповідально сприймаємо будь-яку ситуацію, хоч синоптичну, хоч із ліфтами, хоч із електроплитою, хоч із генераторними децибелами. Рахуємо до десяти, перш ніж щось одразу написати в соцмережу”, – додала Діденко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...