Опубліковано: 13 Серпня, 2024. Переглядів: 444


Путін повідомив, чи готовий до переговорів з Україною після захоплення Курської області

З огляду кордону РФ і операції ЗСУ в Курській області президент РФ Володимир Путін вкотре зробив заяву про можливість переговорів з Україною. Про це “фюрер” сказав під час наради щодо ситуації у прикордонні, пишуть росЗМІ.

Путін вважає, що Київ таким чином хоче покращити свої переговорні позиції

Диктатор РФ цинічно заявив, що нібито про переговори не може йтися з людьми, які, мовляв, “завдають ударів по мирних жителях, цивільній інфраструктурі”. Забувши про захоплення ЗАЕС та власні погрози “ядеркою”, він нахабно звинуватив Україну в “створенні загрози для об’єктів ядерної енергетики”, пише тсн.

За словами “фюрера”, своїми діями в Курській області “Київ намагається покращити свої переговорні позиції в майбутньому”, а також “зупинити просування російських військ на фронті”.

Путін, якого дуже принизила ситуація у Курській області, вже не вперше робить заяви щодо спецоперації ЗСУ. Кремлівський “фюрер” наразі відмовився зараз оцінити ситуацію на кордоні. Адже, за його словами, “головне завдання зараз – вибити противника”. Вже після цього диктатор вимагає “забезпечити надійне прикриття кордону з Україною”, а також “ефективну боротьбу з українськими ДРГ”.

Не оминув Путін увагою і Захід, цинічно заявивши, що той “воює з РФ руками українців”.

Окрім того, господар Кремля пригрозив Україні. Мовляв, “усі цілі “спецоперації” будуть досягнуті”. Ба більше, за його сллвами, війська РФ “просуваються вперед на всій лінії бойового зіткнення у зоні спецоперації”.

Після раптової атаки ЗСУ кремлівський диктатор був шокований і не міг приймати адекватних рішень

Натомість видання Bild пише, що раптова атака на Курську область шокувала російського “фюрера” Володимира Путіна та військове керівництво країни-агресорки. Зупинити український наступ Москва наразі не може.

“Армія президента Володимира Зеленського чинить невпинний тиск ракетами, безпілотниками та артилерією. Російські війська викликали підкріплення – поки що безуспішно. Однак, на думку експертів Інституту вивчення війни США (ISW), українське просування може сповільнитися”, – йдеться у статті німецького видання.

Окрім того, Bild згадує у матеріалі українського військового, зі слів якого операція в Курській області має на меті “дестабілізувати Росію”.

“Ми йдемо в наступ. Задіяні тисячі українських військових. Мета – розосередити позиції противника, завдати йому максимальних втрат і дестабілізувати ситуацію в Росії”, – повідомив український боєць, імені якого не називають.

Нагадаємо, в ISW назвали чотири сценарії того, як влада РФ буде реагувати на події у Курській області. Окрім того, американські аналітики наголошують, що ЗСУ змогли досягти оперативної несподіванки вздовж кордону з Росією.

Максим Качурівський, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...