Опубліковано: 12 Серпня, 2024. Переглядів: 252


Гороскоп на 12-18 серпня

Протягом тижня з 12 по 18 серпня вдасться реалізувати усе, що задумали. Попрацюйте цей тиждень як слід, і ваші заробітки помітно зростуть.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Не сваріться з коханими, – говорить астрологиня. – Досить тиснути.

Нові знайомства перевершать ваші сподівання. Та довго ці стосунки не триватимуть. Розслабитися допоможе шопінг. Це вдалий час, аби збирати дітей до школи. У вихідні покупки будуть невдалими. Меблі, одяг та інструменти придбайте у вівторок і п’ятницю. Сумлінні працівники у ці дні отримають все, чого забажають. Овни, Діви, Стрільці і Козороги зуміють розбагатіти найближчим часом. На цікаві пропозиції також таланитиме Скорпіонам і Водоліям. Красиво жити не заборониш”.

Овен

Тиждень буде багатий на несподіванки. То кохані ошелешать ідеєю переїхати жити за кордон, то начальство захоче омолодити колектив і найме стажерів. Лише у вихідні все стане на свої місця.

Телець

Хотітимете зустрічей і розваг. Для коханих кожна така вилазка до товариства буде стресовою. Не ображайтеся на їхнє бажання залишитися вдома.

Близнюки

Не зациклюйтеся на невдачах. Скоро настане період процвітання. Успіх чекає на того, хто давно шукає свою половинку. Не порушуйте правил дорожнього руху. Збільшиться кількість штрафів. Носіть із собою ліки від алергії.

Рак

Працюйте за чітким планом і успіх не забариться. Дорогі вам люди будуть ніжними і вразливими. Час від часу відволікайтеся від роботи, щоб розповісти коханим, як сильно їх любите.

Лев

Ваші зв’язки, таланти та досвід дозволять легко досягти перемог. Заробітки зростають. Добре провітрюйте оселю та офіс. Чим чистішим повітрям дихаєте, тим краще працює голова.

Діва

Роботи буде вдосталь, а результат потішить одиниці. Продавці нарікатимуть на погані продажі, далекобійники – на відсутність дозволів для виїзду за кордон, фермери – на малі врожаї.

Терези

Не переймайтеся, якщо щось пішло не так, як планували. Скоро ситуація покращиться. Сходіть до лісу. Це допоможе прояснити розум та дозволить очам відпочити від екранів ноутбуків та смартфонів.

Скорпіон

Ви збентежені і недалекоглядні. Згодом дивуватиметеся, чому прийняли погано обдумані рішення і відмовилися від вигідних пропозицій про співпрацю. Досить іти на поводу у власних бажань.

Стрілець

Знайомте коханих зі своєю ріднею. Свекрухи і невістки швидко знайдуть спільну мову. Залишайтеся терплячими і ніжними з дітьми. Якщо хочете схуднути, відмовтеся від перекусів перед сном.

Козоріг

Якщо на роботі усе йде шкереберть, сходіть у відпустку і займіться творчістю. Пишіть книгу, малюйте, танцюйте. Не розкривайте серця колегам, бо в офісі станете героєм пліток. Стережіться укусів бджіл та шершнів.

Водолій

Важко буде порозумітися зі знайомими, яких зустріли в інтернеті. Виявляться не тими, за кого себе видавали. Не бійтеся високих заробітків. Погоджуйтеся на нову посаду, беріться за справи, якими кортить займатися.

Риби

На початку тижня оминайте торгово-розважальні центри. Аби не перетворитися на марнотрата, добре обдумуйте кожну покупку. Присвятіть час спорту. Після пробіжки і плавання гарно працюватиме голова.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...