Опубліковано: 12 Серпня, 2024. Переглядів: 442


Українець вбив і розчленував подругу-росіянку

Інцидент стався у місті Юримагуас у Перу. Українця, який убив росіянку в лікувальному центрі, заарештували, але зараз він у лікарні, тож суд обере йому запобіжний захід сьогодні, 12 серпня.

Як пише газета El Comercio, потерпілу ідентифікували як Людмилу Лазаренко. У 44-річної іноземки були чоловік та дві доньки, які чекали на неї в Таїланді, де вона жила.

Вбивство у Перу: що не поділили українець та росіянка

38-річний громадянин України 8 серпня позбавив життя росіянку в приміщенні Інтегрального центру розвитку Dos Mundos, пишуть місцеві ЗМІ.

Людмила Лазаренко подорожувала світом, і перуанські джунглі були одним з її улюблених місць, вона приїжджала сюди не вперше. Останнього разу жінка знову зустрілася зі своїм другом Іваном Кузьміним. За словами очевидців, все сталось на третьому поверсі приміщення. Коли туди зайшли працівники, їх чекала жахлива сцена.

Українця знайшли у кімнаті, де сталось вбивство: він погрожував порізати себе гострою зброєю, кусав і бив офіцерів у формі. Чоловіка заарештували в лікувальному центрі, який розташований на 19 кілометрі траси Юрімагуас-Тарапото. Влада не виключає, що під час вбивства особа перебувала під впливом наркотиків.

“Вони, судячи з усього, посварилися і, в результаті, чоловік накинувся на потерпілу жінку з кількома цілями, що і стало причиною смерті”, – розповіла Latina Noticias доктор Ллесенія дель Мар, прокурор провінції Альто-Амазонас.

Відомо, що 44-річна жінка проживала в Таїланді зі своїм чоловіком та двома доньками.

Власник центру розповів, чи були українець і росіянка парою

Судова влада через Перехідний суд підготовчого розслідування Юримагуаса проведе слухання щодо запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 9 місяців проти українця, що ймовірно вбив та розчленував громадянку Росії.

“Судове засідання, яке мало відбутися сьогодні, призначили на завтра, у понеділок, 12 серпня, об 11:00, після того, як у Івана Кузьміна сталася декомпенсація та його перевели до лікарні. Фігурант перебуває під слідством за фактом вбивства громадянки Росії Людмили Лазаренко за обтяжуючих обставин”, – зазначив Верховний суд Перу.

Власник лікувального центру “Dos Mundos” уточнив, що іноземці не були пацієнтами його центру. Пепе Ордоньєс виключив, що в його центрі продаються ліки, і сказав, що ніхто з пацієнтів не приймав аяуаску.

“Тут заборонені всілякі наркотики. Ми робимо тести, щоб побачити, чи підходять канали для прийому (аяуаска), інакше ми відправляємо їх додому”, – сказав він.

Однак Ордоньєс розповів, що в українця знайшли трубу, хоча він сказав, що використання цього предмета все ще розслідується.

Наостанок власник заявив, що не може точно сказати, що Кузьмін і Лазаренко були парою.

“Ці люди не були терплячими, ми не можемо підтвердити, що вони були парою, але вони були разом”, – підсумував він.

Олена Ковальська, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...