Опубліковано: 11 Серпня, 2024. Переглядів: 124


Двоє чоловіків приїхали на кордон кожен з двома “дружинами”: чим все закінчилось

Фіктивний шлюб для перетину кордону. 26-річний та 44-річний уродженці Вінниччини та Тернопільщини, аби отримати право супроводу особи з інвалідністю за кордон, розлучилися зі своїми дружинами та вступили у фіктивний шлюб з іншими.

Як інформує Державна прикордонна служба України, чоловіки знайшли собі “дружин”, які мали групи інвалідності, та за гроші мали переправити своїх “чоловіків” через державний кордон.

“Колишні” дружини також мали спостерігати за дійством: до пункту пропуску приїхали всі разом.

Ексдружини їхали в тих же авто, – ДПСУ

В одному випадку 26-річний чоловік взяв фіктивний шлюб із 41-річною жінкою, яка має II групу інвалідності. Після переправлення свого “чоловіка” жінка мала отримати 1 500 доларів США.

В іншому випадку 44-річний чоловік одружився з пані, яка старша за нього на 10 років і має І групу інвалідності. За свої послуги жінка мала отримати 1000 доларів США. Чоловіки прихопили з собою й ексдружин, вони їхали з ними разом в одних транспортних засобах.

“Оперативні співробітники 7 прикордонного Карпатського загону скерували повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак незаконного переправлення осіб через державний кордон України. У двох випадках відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань”, – повідомили у ДПСУ.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...