Опубліковано: 10 Серпня, 2024. Переглядів: 428


Російські військові в Курській області здаються в полон ЗСУ і кажуть “Героям слава!” (ВІДЕО)

Опубліковано відео з новими полоненими росіянами. У мережі показали кадри з військовополоненими з РФ – їх взяли в полон у Курській області.

Як інформує Цензор.нет, на відео видно, що полонені сидять в українському автомобілі із зав’язаними очима та руками.

Прикметно, що клейкі стрічки мають жовто-блакитне забарвлення – кольорів українського прапора. Голос за кадром запитує у них, як потрібно віповідати на фразу “Слава Україні!”, окупанти хором відповідають: “Героям слава!”

У полон взяли вже понад 300 російських військових

“Прорив” у Курській області призвів до того, що чимало груп російських бійців потрапили в полон. Вони піднімають білі прапори та руки та не чинять опору. Учора, 9 серпня, у соцмережах показали кадри з російськими полоненими, яких захопили під Суджею.

Українські телеграм-канали повідомили, що лише за п’ятницю було взято в полон близько 30-40 військовослужбовців РФ. А загальна кількість полонених наближається до 300, повідомив паблік “Збройні Сили України. Війна з окупантами”.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні зазначив, що минулі три доби були “особливо результативними” щодо поповнення обмінного фонду.

“Окремо я хочу подякувати тим нашим воїнам та нашим підрозділам, які забезпечують поповнення обмінного фонду – беруть окупанта в полон і цим допомагають звільняти наших людей із російського полону. Це надзвичайно важливо та за минулі три доби – особливо результативно”, – сказав президент.

Нагадаємо, у четвер, на третій день наступу на Курськ, білий прапор підняли близько 50 російських військових. 14-й полк Сил Безпілотних Систем опублікував відео спільного з 80-ою ОДШБр взяття у полон противника на МАПП “Суджа”.

Додамо, найпершими в полон до українців здались російські строковики.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...