Опубліковано: 8 Серпня, 2024. Переглядів: 1025


На Закарпатті сталися дві смертельні ДТП: подробиці (+ФОТО)

На Закарпатті трапилися дві автопригоди, внаслідок яких загинули двоє чоловіків. За даними фактами у поліції розпочаті досудові розслідування та призначені експертні дослідження.

Закарпатські поліцейські розпочали досудові розслідування за фактами двох смертельних аварій, що трапилися на Ужгородщині та Хустщині упродовж чергової доби.

Повідомлення про першу автопригоду в селі Руські Геївці поліцейські отримали близько 18-ї години 7 серпня. За викликом одразу ж виїхала слідчо-оперативна відділу поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці з`ясували, що 42-річний водій автомобіля «MAN» здійснював рух заднім ходом і наїхав на 53-річного ужгородця, який лежав на проїжджій частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

поліція закарпаття розпочала розслідування за фактами двох смертельних аварій

Ще одна смертельна ДТП сталася близько 1-ої години ночі в селі Горінчово Хустського району. Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, які виїхали на місце автопригоди, з’ясували попередні її обставини.

Встановлено, що 19-річний виноградівець допустив наїзд на 50-річного чоловіка, який раптово вибіг на проїжджу частину. Внаслідок цього потерпілий отримав травми несумісні з життям.

Обох водіїв освідували – за кермом вони перебували тверезі. Транспортні засоби працівники поліції вилучили та помістили на арештмайданчики.

За даними  фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели дот смерті потерпілого.

Також у справах призначено експертні дослідження задля з`ясування всіх об`єктивних обставин автопригод. Слідство триває.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...