Опубліковано: 4 Серпня, 2024. Переглядів: 268


У Польщі на 18-річного українця з даху будинку впав котел: він отримав тяжкі травми

Дмитро родом із України, у березні йому виповнилося 18 років. Він живе у Польщі вже два роки та мріє стати IT-фахівцем.

Цього літа він працював у продуктовому магазині на Бялоленці. 30 липня він вийшов з дому та йшов біля житлових будинків вулицею Katy Grodziskie. Коли він йшов необгородженою стежкою, на нього зверху впало щось велике й важке.

То був газовий котел вагою 30 кілограм. Він упав на Діму з даху з висоти понад 10 метрів. Хлопець упав, знепритомнів і був доставлений до лікарні, пишуть Економічні новини.

Виявилось, що на даху будинку міняли котел. За версією прокуратури, його скинув працівник, який не перевірив, чи не проходить хтось унизу. Наслідки цього жахливі – у Діми тяжка травма обличчя, лобової кістки та головного мозку, що серйозно загрожує його життю.

Прокуратура району Прага-Пулноц звинуватила підозрюваного в тому, що він зазнав людини прямої небезпеки загибелі або заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Чоловік визнав себе винним у скоєнні злочину, і суд заборонив йому працювати на висоті, залишати країну та зобов’язав з’являтися у поліцейську дільницю щотижня.

Стан 18-річного Діми дуже тяжкий, до ранку п’ятниці він перебував у комі.

«Зараз він вийшов із коми. Він здатний здійснювати невеликі рухи, але контакту з ним ми не маємо. Він не відповідає та не реагує на слова», – каже Іванна, двоюрідна сестра постраждалого. Невідомо, чи зможе Діма повернути своє здоров’я.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...