Опубліковано: 2 Серпня, 2024. Переглядів: 344


Працівник ТЦК за $1500 та знижку обіцяв ресторану не мобілізовувати його персонал і відвідувачів

У Харкові працівник одного з районних територіальних центрів комплектування вимагав неправомірну вигоду від керівників місцевого бару-ресторану. За це він обіцяв не мобілізовувати працівників та відвідувачів закладу.

Як встановило слідство, на початку червня 2004 року підозрюваний вимагав для себе неправомірну вигоду від керівників харківського бару-ресторану.

За 1500 доларів та картку з постійними знижками працівник ТЦК обіцяв не перешкоджати роботі закладу та не мобілізувати його працівників та відвідувачів.

Крім цього, чоловік обіцяв забезпечити персонал ресторану фіктивними документами, які б “гарантували” їм відстрочку від мобілізації.

Зазначається, що військовослужбовця затримали “на гарячому” під час передачі йому картки на знижку в обмін на фіктивні документи.

Підозрюваному вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також його усунули від виконання службових обов’язків.

“За підсумками досудового розслідування та відповідно до судового рішення будуть вжиті необхідні дисциплінарні і кадрові заходи. Командування та особовий склад Харківського ОТЦК та СП рішуче засуджують будь-які прояви корупції як ганебні та неприпустимі у Збройних Силах України”, — заявили в Харківському обласному ТЦК та СП.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...