Опубліковано: 28 Липня, 2024. Переглядів: 259


Гороскоп на 29 липня – 4 серпня

Протягом тижня з 29 липня по 4 серпня багато чого вдаватиметься тим, хто зуміє приборкати емоції і взятися за справи відповідально. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Настав час здобувати новий досвід і пробувати себе у новій ролі, – говорить астрологиня. – Сумуватимете за минулим, бо здаватиметься, що тоді було краще. Не обманюйте себе.

З оптимізмом дивіться у майбутнє. Урожайним кінець липня буде для Овнів, Раків, Стрільців, Терезів, Скорпіонів і Водоліїв. Нові ідеї та сміливі кроки зроблять вас щасливими та багатими. Не бійтеся здаватися дивними. Ваші мрії та нестандартні рішення приголомшуватимуть багатьох, але позитивно позначаться на вашому майбутньому”.

Овен

Двері вашого дому не зачинятимуться. Гості пропонуватимуть вам нову роботу. Але більшість пропозицій виявляться невигідними. Не ведіться на рекламу

Телець

Перехідний тиждень. Відчуєте, як те, що вдавалося легко, раптом стає непідйомним. Зачекайте, скоро все зміниться на краще.

Близнюки

Кохані негативно сприймуть ваші сюрпризи. Не варто вносити щось нове у стосунки. Не прислухайтеся до порад друзів, коли йдеться про ваше особисте життя.

Рак

Очистіть свою оселю від зайвих речей. Продавайте те, що захаращує простір. Виручені кошти віддайте на потреби армії.

Лев

Займете лідерську позицію у колективі. Не погоджуйтеся на пропозиції заробити гроші швидко. Довіряйте своїй інтуїції. Не сходьте з обраного шляху. Ведіть бізнес чесно. Цього боятимуться конкуренти.

Діва

Надходження грошей затримається. Високі заробітки очікуються через тиждень. Знадобиться уміння економити. Вдалий час, аби робити лазерну корекцію зору.

Терези

Більше уваги треба приділити собі та особистим справам. Подбайте про гарну зачіску. Оновіть гардероб. Виділіть час на улюблені заняття. Запишіться на йогу і плавання.

Скорпіон

Знайдете роботу своєї мрії. Купуючи речі, дбайте про їхню практичність. Не витрачайте гроші на те, у чому вам некомфортно. Завчасно розплануйте все, що хочете встигнути цього тижня.

Стрілець

Очікується великий прихід грошей. Не варто з’ясовувати стосунки з колегами. Лише спільними зусиллями ви здатні заробити більше.

Козоріг

Обіцяні гроші надійдуть вчасно. Не спішіть витрачати усе, що маєте. Здаватиметься, що у стосунках ви про все дізнаєтеся останніми. Не вірте чуткам. Кохані зберігатимуть вірність.

Водолій

Затримайтеся на роботі. Вигідні фінансові пропозиції надійдуть після заходу сонця. У ваше життя повернуться колишні кохані. Спроби реанімувати стосунки виявляться невдалими.

Риби 

Менше часу проводьте в інтернеті. Гуляйте, читайте, займайтеся спортом. Відкриєте у собі цілительські здібності. Після розмови з вами люди почуватимуться щасливими та натхненними.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...