Опубліковано: 27 Липня, 2024. Переглядів: 262


Росія спорядила ракетами 13 бортів Ту-95МС: може бути новий масований удар

ГУР МО сьогодні уразила Ту-22М3 на аеродромі “Оленья” у Росії. Попри це, на цьому аеродромі РФ тримає спорядженими одразу 7 бомбардувальників Ту-95МС, ще 6 бортів – на “Енгельсі”. Таку статистику наводить моніторинговий канал “єРадар|Повітряна тривога|Ракетна небезпека”. За інформацією аналітиків, є всі ознаки, що Росія готова до нанесення чергового ракетного удару по території України, але коли це буде – наразі невідомо.

Станом на 27 липня на аеродромі “Енгельс” Саратовської області перебуває 9 бортів Ту-95МС та 3 борти Ту-160. Нещодавно Росія здійснила передислокацію 6-х Ту-95МС з аеродрому “Оленья” на аеродром “Енгельс”, звідси і така велика кількість бомбардувальників на аеродромі.

“Проаналізувавши тонну супутникових знімків за минулі дні, ми прийшли до висновку, що на аеродром “Енгельс” з аеродрому “Оленья” прилетіли НЕ(!!!) споряджені борти. І тут вже проста математика. Раніше було відомо, що на аеродромі “Оленья” перебуває 7 споряджених бортів Ту-95МС, ще 6 бортів перелетіли на аеродром “Енгельс” з метою спорядження крилатими ракетами Х-101″, – зазначив ресурс, додавши, що на супутникову знімку можна чітко побачити процес зарядки ракетами одного з бортів.

Тож у підсумку, РФ має спорядженими 13 бомбардувальників Ту-95МС: 7 на “Оленьї”, 6 на “Енгельсі”.

“Виходячи з кількості споряджених бортів, активної передислокації між аеродромами та рядом інших факторів – є всі ознаки, що вони готові до нанесення чергового ракетного удару по території України. Коли це буде? Відомо тільки Богу”, – написав “єРадар”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...