Опубліковано: 27 Липня, 2024. Переглядів: 942


Польща передала Україні 33-річного чоловіка: привезли до кордону (ФОТО)

Співробітники Прикордонної служби Польщі в Ополе затримали громадянина України, який залишив територію пенітенціарної установи у Стшельце Опольському.

Він стане 26-ю людиною цього року, яка становить загрозу безпеці країни і примусово покине Польщу, пише 24opole.pl.

Відсидів у польській тюрмі, тепер – видворений в Україну

У 2021 році в Рацибожі українець погрожував застосувати насильство. Приклавши ножа до живота іншого чоловіка, він вкрав у нього годинник, а потім погрожував вбити, якщо він повідомить про інцидент правоохоронним органам. За цей вчинок він був засуджений районним судом у Рибнику до 3 років і 8 місяців позбавлення волі.

Крім того, 33-річний чоловік не має документів, які б давали йому право легально перебувати в Польщі. У зв’язку з обставинами, які обгрунтовують винесення адміністративного рішення, яке зобов’язує іноземця повернутися, з метою охорони громадської безпеки та порядку, комендант прикордонної застави в Ополе видав рішення, згідно з яким українцю було заборонено повторний в’їзд до Польщі та інших країн Шенгенської зони на 10 років.

Також проти нього було розпочато провадження щодо визначення витрат, пов’язаних з винесенням та виконанням рішення про зобов’язання щодо повернення. 26 липня громадянина України примусово доставили до державного кордону для передачі українській стороні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...