Опубліковано: 26 Липня, 2024. Переглядів: 213


08.08.2024: як підготуватись до особливої дати в серпні

У серпні буде особливий день, коли в даті одного дня буде збігатись одразу три вісімки – 08.08.2024.

Ця дзеркальна дата трьох вісімок має кілька значень, які роблять її особливою в різних культурах та духовних практиках.

Вона є потужним символом трансформації, удачі та духовного зростання багатьох людей по всьому світу.

Вісімка, як багатьом уже відомо, це число карми. Цілі три вісімки в енергії одного дня – це карма в кубі. Зазначимо, що карма – це ефект причинно-наслідкового зв’язку. Де відбувається або “засаджування плодів”, або

вже “збирання врожаю”.

Тобто ваш вчинок – це вже карма, яка в найближчому майбутньому дасть свої результати. І ваші поточні результати – це теж наслідок того, що і як ви зробили раніше.

Карма це далеко необов’язково щось плачевне. Якщо ви, наприклад, довгий час безоплатно і щиро служили своїй справі, то “карма винагородить” вас за це багатством, зростанням, успіхами, новими крутими можливостями. Це як справедливий результат ваших діянь.

Чому Сатурн керує цією датою і що хоче від кожного

Однак і мало приємні наслідки від не найкращих своїх рішень, карма теж повертає – за це відповідає найсуворіша і найвимогливіша планета астрології Сатурн. Саме він керує числом 8, тому його вплив може просто феноменально шокувати вас – у день трьох вісімок може трапитися те, чого ви точно собі навіть не уявляли.

Говорячи мовою ведичної культури, Сатурн (на санскриті “Шані”) – вселенський суддя. Він дарує результати щодо вищої (не земної) справедливості, залежно від думок (!), слів та вчинків людини. Виходить на початку серпня наш вищий суддя пан Сатурн, буквально дихаючи нам у спину, винесе свій остаточний вердикт про нас із потрійною силою: приватно та спільно карма однозначно спіткає кожного саме цього дня.

Що може статися в день трьох вісімок

Можуть розгорнутися дуже цікаві події, розкритися несподівані факти, відбутися спонтанні зустрічі, пропозиції, рішення.

е день, коли ми, або усвідомлюємо свої сліпі зони (і швидше за все це буде боляче), або навпаки отримаємо винагороду за минулу працю і добрі дії (і це буде яскравим моментом у житті).

Як підготуватись до 8 серпня

Ваше основне завдання – це усвідомлено і щиро робити якнайбільше добрих вчинків. Проявляйте щедрість, терпіння (це особливо важливо), працьовитість, доброту, гнучкість розуму, допомагайте своєму ближньому. Остерігайтеся засудження. Звільніться, нарешті, від образи та гордості. Пам’ятайте, що ми всі люди, всі ми, на рівні духу, рівні.

Сатурн “щедро дякує” тим, хто займається благодійністю у бік людей похилого віку та у бік тварин, тому якщо хочете “згладити кути” свого минулого і уникнути негативних 8.08.24 — зверніться у бік такої форми допомоги.

Саме зараз звертайте увагу на знаки! Однакові цифри, сни, ситуації, що повторюються, однакові фрази/прохання від різних людей – все це “Сатурн”, який звертає вашу увагу на те, що час виправити, час відкоригувати.

Пам’ятайте правило найвищої справедливості. Ми можемо не розуміти на нашому земному рівні, чому нам попався шахрай або чому ця людина нас зрадила, наприклад. Однак на “сатурніанському рівні” цьому пояснення є і воно завжди в нас самих.

Аналізуйте свої вчинки. Запитуйте “що я можу зробити такого зараз, щоб завтра було по-іншому”. Не забувайте, що нарікати на долю, карму, вісімку або ще чогось там просто не має ніякого сенсу. Адже відповідальність завжди лежить на нас самих, а всесвіт – це лише відображення нашого життя.

Саме тому крик у пустелі – ідеальна метафора цього дня. Сатурн закликатиме звернути увагу на чесність до себе і свого життя, він “змусить” обернутися на себе і зробити, нарешті, те, заради чого душа сюди прийшла.

Важливо нагадати, що які почуття ви відчуватимете в цей день, ті і будуть множитися в найближчому майбутньому після нього.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...