Опубліковано: 24 Липня, 2024. Переглядів: 1722


Дружина військового влаштувала скандал через інцидент у відпустці на Закарпатті – ЗМІ (ФОТО)

Український військовослужбовець з дружиною поїхали у відпустку в село Кваси Рахівського району, але у них стався інцидент. Про цей інцидент на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розповіла дружина військового Олеся Котубей-Геруцька, пише Апостроф.

В мережі вона розповіла, що о 09:30 на залізничній станції у селі Кваси Рахівського району Закарпатської області її чоловіка-військовослужбовця Влада зупинили правоохоронці – одразу почали перевіряти документи.

“Документи в порядку, він чинний військовослужбовець, відпускне є, але вони такі: сідайте, проїдемо в Ділове (на сам кордон, за 36 км), з вами проведуть розмову і далі зможете слідувати маршруту”, – зауважила дівчина.

Опісля, як відомо, військового відвезли у Хустський ТЦК. Олеся вказала, що загалом її чоловік пробув “на розмові” майже сім з половиною годин. Разом з цим дівчина зауважила, що вони не збиралися перетинати кордон, а хотіли відпочити на гірському курорті “Драгобрат” з наметами:

“… навіть спеціально вибрали найпопулярніший маршрут і, звісно, не прикордонний. Жодної причини затримувати Влада не було”, – пише дівчина.

В результаті Влада відвезли у селище Солотвино, де він зустрівся з дружиною. Дівчина вказала, що мала самостійно доїхати до цього населеного пункту. Причину, чому її чоловіка затримали та відвезли, Олеся не знає. Пише, що йому також не аргументувати причини затримання: “… мовляв, затримали за підозрою в перетині кордону – на вокзалі Квасів”.

“Добре, що ми знайшли житло у Солотвино. Добре, що я змогла сюди доїхати під вечір. Це вам румунські гори – ми абсолютно не збирались на них дивитися”, – пише дівчина, зауважуючи, що Влада навіть не змогли повернути до неї у Ділове, а їх обох не відвезли назад у Кваси, хоч це було наперед проговорено.

Вона засмучена, що їм зіпсували відпочинок подібною “перевіркою” документів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...