Опубліковано: 20 Березня, 2021. Переглядів: 312


Гороскоп на 22 – 28 березня

Овен. У стосунках із колегами, керівництвом чи старшими людьми бажано не проявляти ініціативи в питаннях, які лежать поза зоною вашої компетенції. Побудьте деякий час стороннім спостерігачем.

Телець. Уникайте фізичних навантажень і всього, що порушує душевний комфорт. Найменші відхилення від звичного способу життя негативно позначаться на здоров’ї. Підтримку в усіх починаннях нададуть рідні люди.

Близнюки. На роботі матимете повну свободу дій у всьому, за що би не взялися. Все бажане здійснюватиметься. Постарайтеся правильно цим скористатися. Не прагніть забагато й враховуйте інтереси тих, хто поруч.

Рак. Доленосних змін не очікується. Але несподіване зізнання коханої людини або вчинок дитини змусять задуматися. Варто проаналізувати, чи не занадто ви захопилися власними інтересами й чи не забули про близьких.

Лев. Творчий у всіх сенсах період. Любов рідних, коханих і друзів допоможе успішно впоратися з важкими завданнями, які доведеться вирішувати на роботі. Дів­чатам зірки обіцяють романтичне знайомство.

Діва. Енергії буде багато, і щоб бути у формі, її обов’язково слід використовувати за призначенням. Добре взятися до вирішення сімейних питань, які раніше відкладалися. Вільні жінки можуть остаточно втратити свободу.

Терези. Нічого не намічайте на цей тиждень, бо плани можуть часто змінюватися з незалежних від вас причин. Попереду багато особистих і робочих поїздок. Побалуйте себе спа-процедурами чи новою зачіскою.

Скорпіон. Успіх у всіх сферах життя залежить від вашої активності. Тож дійте й не бійтеся помилитися. Чудовий час, щоб показати себе в усій красі – й на роботі, й у любові. Не соромтеся відкрито виявляти свої почуття.

Стрілець. Грандіозних робочих планів не будуйте, тримайте безпечну дистанцію у стосунках із коханими і друзями. Найкраще в цей час зайнятися собою, своїм фізичним і душевним здоров’ям.

Козеріг. Матимете прекрасні шанси на успіх у всьому, що би не задумали. Очікуються доленосні зміни, які торкнуться фінансів, кохання та дружби. Правда, доведеться переглянути деякі свої переконання і ціннісні пріоритети.

Водолій. На одній шальці терезів стоятимуть кар’єра та соціальний успіх, а на другій – кохання та сімейне благополуччя. Доведеться вибирати. У прийнятті рішень керуйтеся тим, що підказує серце.

Риби. Сприятливий період для успішних починань, особливо в професійній і фінансовій сферах. Однак для цього маєте взяти на себе роль керманича й покладатися винятково на власні сили.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...