Опубліковано: 18 Липня, 2024. Переглядів: 307


В Італії знайшли мертвими двох українців (ФОТО)

В Італії знайшли тіла Ганни Шабрацької та Олексія, матері та сина, які зникли 16 липня на озері Гарда. Жертви, віком 56 і 19 років, українці за походженням, проживали у Роверето, Трентіно.  Про це повідомляє італійське видання Ansa.

Зазначається, що 16 липня ввечері партнер жінки підняв тривогу, стурбований тим, що вони не повернулися після дня, проведеного на озері.

Тіло жінки, яка зникла разом із сином під час купання, водолази знайшли на глибині 15-18 метрів.

До пошуків були залучені карабінери Ріва-дель-Гарда, пожежники, берегова охорона, правоохоронці та водолази постійної пожежної бригади Тренто.

Між Пунта-ді-Лідо та пляжем Саббіоні, де проводилися обшуки, виявили деякі особисті речі загиблих.

Подію прокоментував мер муніципалітету Валларса Лука Коста. Він зазначив, що загиблі проживали в громаді лише кілька років.

“Вони були в нашій громаді кілька років. Дуже ввічливі та добрі люди. Я лише позавчора попрощався з жінкою. Мені здалося неможливим, коли мені сказали, що більше не можуть її знайти”, – повідомив мер.

Ганна Шабрацька, 1972 р. н., та її син Олексій, 2005 р. н., близько двох років проживали в Коста, село Валларса, разом із партнером жінки Мауро Маріотті. Він під вечір 16 липня, побачивши, що українці не повернулися, негайно звернувся в екстрені служби.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...