Опубліковано: 15 Липня, 2024. Переглядів: 237


Гороскоп на 15-21 липня

Тиждень з 15 по 21 липня – це період великих можливостей. На все вистачатиме сили і часу. Спробуйте те, що раніше не вдавалося.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Цього тижня багатьом вдасться здійснити неможливе, – говорить астрологиня. – Відкриється друге дихання.

Ви почнете ясно бачити майбутнє і знатимете, чого насправді хочете. У вівторок можна купувати смартфони та побутову техніку. В середу вдалим буде візит до перукаря та візажиста. Вкотре переконаєтеся, що краса робить дива. Ви привертатимете до себе увагу одразу кількох партнерів. Настав час обирати, з ким бажаєте бути насправді. Тельці, Леви, Скорпіони та Водолії будуть на піку слави. Цим чотирьом знакам гарантований успіх”.

Овен

Успіху досягнуть ті, хто заробляє на життя завдяки ораторським здібностям. Гарно вестимуться справи в продавців-консультантів. Мудро розплануйте свої справи і здивуєтеся, як багато усього встигнете.

Телець

Добре піде торгівля. Хочете збільшити заробітки, рекламуйте свої послуги в інтернеті. Не намагайтеся самоствердитися за рахунок коханих. Цінуйте партнерів.

Близнюки

Не піддавайтеся на шантаж. Прислухайтеся до власного серця. Уникайте кредитів та ігрових клубів. Відмовте коханих від ідеї відкрити ще одну кредитку. На пляжі стережіться сонячного удару

Рак

Частину заробітку цього тижня віддайте на благодійність. Це застрахує вас від втрат. Гроші надходять вчасно. Не засмучуйтеся через зміни. Нехай зникне усе, що заважало. Це дозволить почати новий етап з новими силами.

Лев

Купіть дітям канцтовари, спортивні костюми і взуття до школи. Знижки приємно здивують. У вихідні потіште себе і родину чимось смачненьким. Приготуйте фаршировану рибу, замовте суші.

Діва

Утримайтеся від різких зауважень, бо доведете коханих до сліз. Уникайте виснажливих дієт і перевтоми у спортзалі. Вчіться сортувати сміття. У вихідні здайте макулатуру і склотару.

Терези

Життя підхопить вас у вир подій. З’явиться багато можливостей. Шалений темп роботи швидко втомить. Не плануйте на пізню годину зустрічей та переговорів.

Скорпіон

Тиждень спонукає підсумувати, що зробили за першу половину літа і які справи доведеться завершувати восени. Не шукайте винних. Обставини не завжди сприяли плідній праці і високим результатами.

Стрілець

Не варто купувати квартиру, особливо якщо йдеться про дешеву нерухомість. Тих, хто спокуситься на ціну, чекає прикре розчарування. Придивіться, хто живе по сусідству.

Козоріг

Грошей у кишені стає більше. Вдалий період для купівлі авто, мотоциклів і велосипедів. Втомилися доводити свої почуття коханим? Спробуйте дослухатися до їхніх бажання.

Водолій

Вам усміхнеться удача. Ось і настав час кар’єрного росту. Нова посада відповідатиме амбіціям. Не чекайте, що кохані теж усіляко будуть догоджати. Вони навпаки ігноруватимуть ваші потреби, бо з головою підуть у роботу.

Риби

З головою поринете у роботу. Не дивуйтеся, що кохані шукатимуть компанію серед друзів і колег. Ревнощі безпідставні. Навчіться довіряти. Запишіться у салон краси. Зробіть нову зачіску, педікюр і корекцію брів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...