Опубліковано: 13 Липня, 2024. Переглядів: 637


Шок! На заході України працівники ТЦК викрали й катували місцевого волонтера – ЗМІ (+ФОТО)

Волонтер з Рівненщини Олександр Мандигра став жертвою незаконного викрадення, яке здійснив Гощанський ТЦК. Про це пише місцеве видання 0362.ua.

Сьогодні о 3 годині ранку, Олександр Мандигра був незаконно затриманий та доставлений до приміщення укриття діагностичного центру в Рівному, де наразі знаходиться військово-лікарська комісія. Там чоловіка катували та довели до критичного стану.

Олександр саме повертався з передової, куди він доставляв гуманітарну допомогу. Однак о 3:30 ранку на блокпості його силою посадили в автомобіль ТЦК та вивезли на ВЛК.

Викрадення відбулося попри те, що чоловік оновив свої облікові дані, а також мав при собі посвідчення військового волонтера, і не було жодних підстав для такого жорстокого поводження.

У приміщенні діагностичного центру Олександра били та утримували протягом кількох годин.

За словами його дружини, чоловіка били головою об стіну настільки сильно, що в ній утворилася діра. Після цього Олександра в критичному стані забрала швидка допомога.

Наразі відомо, що дружина волонтера написала заяву про викрадення її чоловіка, а також звернулась до судово-медичної експертизи з метою встановлення факту нанесення тілесних ушкоджень.

Ми вважаємо, що цей випадок вимагає негайного розслідування та притягнення винних до відповідальності. Адже насильство над волонтерами, які ризикують своїм життям заради допомоги іншим, є неприпустимим і повинно бути суворо покаране.

Шок! На Рівненщині працівники ТЦК викрали й катували місцевого волонтера (Фото), фото-1

Шок! На Рівненщині працівники ТЦК викрали й катували місцевого волонтера (Фото), фото-2

Шок! На Рівненщині працівники ТЦК викрали й катували місцевого волонтера (Фото), фото-5

Скрін з відео дружини волонтера

Шок! На Рівненщині працівники ТЦК викрали й катували місцевого волонтера (Фото), фото-3

Шок! На Рівненщині працівники ТЦК викрали й катували місцевого волонтера (Фото), фото-4


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...