Опубліковано: 7 Липня, 2024. Переглядів: 247


Гороскоп на 8-14 липня

Протягом тижня з 8 по 14 липня пам’ятайте про прислів’я: тихіше їдеш – далі будеш. Люди, які поспішатимуть, будуть змушені по кілька разів переробляти те, з чим працюють. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Творче натхнення не покидатиме, – говорить астрологиня. – Усе навколо надихатиме вас на створення прекрасного.

Звільніть шафу від одягу, який не носите. Розчистите простір навколо і відчуєте себе набагато краще. Не вкладайте гроші у проекти, які мають дати високі і швидкі заробітки. Важливі зустрічі здійсніть до середи. Потім справи підуть повільніше. Відмовтеся від великих покупок. Вони будуть невдалими. Обережно вичитуйте фінансові документи перед тим, як поставите підпис, аби потім не шкодувати через свою неуважність. Особливо уважними та працьовитими варто бути у вівторок. Цей день годуватиме цілий рік. Вже на світанку вдасться здійснити неможливе. Беріться за справи, які довго відкладали. Готуйтеся пожинати плоди своєї праці”.

Овен

Не дозволяйте гордині та егоїзму керувати вами. Нічого не робіть на слабо, бо втратите те, що накопичували роками. Серйозну розмову з керівництвом перенесіть на наступний тиждень. Зараз вони обіцяють одне, а зроблять зовсім інше.

Телець

Не варто щось кардинально змінювати в особистому житті: розлучатися, судитися з колишніми партнерами, встрявати у любовні трикутники і крутити романи на роботі. Це принесе одні неприємності.

Близнюки

Чим більше зациклюватиметеся на особистому житті, тим менше вдаватиметься у кар’єрі. Експериментуйте з іміджем. Вдало змінити зачіску вдасться у четвер, підібрати новий стиль одягу – на початку тижня.

Рак

Вдасться багато заробити. Купівлю нерухомості краще відкласти. Не поспішайте втілювати у життя свої бажання. Рухайтеся за течією.

Лев

Не беріть на себе обов’язки, з якими не здатні впоратися. Зустрічатимуться люди з золотими руками: автомайстри, дизайнери, будівельники. Не проґавте можливість обмінятися контактами.

Діва

Швидко набиратиметься зайва вага. Контролюйте, що і коли їсте. Будьте відкритими до знайомств. Це шанс зустріти свою долю.

Терези

Попрощайтеся з тими, хто шкодить, хоч і каже, що любить. Не варто налягати на солодощі, коли нервуєте. Забути про невдачі та здолати роздратування допоможуть пробіжки.

Скорпіон

Доведеться виправляти помилки молодості. Переконаєтеся, що вибір партнера, професії та місця проживання були не зовсім вдалими. Це чудовий час, аби почати все з нуля.

Стрілець

Кохані вимагатимуть підтверджень, що ви їх любите. Не забувайте про знаки уваги, спонтанні побачення і подарунки.

Козоріг

Використовуйте слово, як конструктивний засіб, а не руйнівну зброю. Не вирішуйте нічого під гарячу руку. Вранці за допомогою слова можна зіпсувати стосунки та справи, які будували роками.

Водолій

Тиждень принесе неймовірні результати. Працюйте на перспективу. Нова робота і гарний заробіток – не за горами. У вихідні звільніть час для приємних зустрічей із друзями, батьками та коханими.

Риби

Якщо справа не завершена, не хваліться своїми досягненнями. Тримайте у таємниці плани на майбутнє. Це невдалий час для початку чогось нового. Це нагадуватиме біг на одному місці. Зрушити щось серйозно мало кому вдасться.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...