Опубліковано: 4 Липня, 2024. Переглядів: 214


Зеленський провів тривалу Ставку. Ухвалили дуже важливі для фронту рішення

Президент Володимир Зеленський зібрав Ставку верховного головнокомандувача.

Засідання було тривалим. Про це Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

“Тривале було засідання, серед основного в доповідях сьогодні дрони і РЕБ. Виробництво в Україні, фінансування, постачання і застосування.

Вся конкретика, від найбільш затребуваних на фронті, зокрема FPV. Звичайно, максимум уваги і нашим далекобійним дронам”, – сказав Зеленський.

“Заслухали командувача Сухаревського, віце-премʼєр-міністра Федорова, міністра стратегічних галузей Камишіна, командувача Повітряних сил Олещука – прийняли дуже важливі рішення. Час покаже ці рішення на фронті”, – заявив президент.

Міністр оборони Рустем Умєров доповів щодо поїздки до Сполучених Штатів Америки “щодо перемовин, а головне, реалізації тих оборонних пакетів, які оголошені вже, але ще не поставлені в Україну”, повідомив глава держави.

“Підштовхуємо цю логістику”, – сказав президент.

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський доповів щодо ситуації на основних напрямках, повідомив Зеленський.

“Найбільше боїв на Покровському напрямку, на нашій Донеччині, але кожен напрямок зараз зміцнюємо, від Харківщини до південних. І я вдячний кожній бригаді, вдячний кожному солдату, кожному командиру, які дійсно стійкі, дійсно влучні. А особливо – 35-та окрема бригада морської піхоти, 44-та і 55-та окремі артилерійські бригади, 71-ша окрема єгерська бригада, 108-ма окрема бригада ТрО і 110-та окрема механізована бригада. Дякую всім вам за результат, воїни”, – звернувся президент.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...