Опубліковано: 18 Березня, 2021. Переглядів: 405


Чоловікові замість пухлини видалили здорове око (ФОТО)

У Хмельницькому лікарі поставили пацієнтові неправильний діагноз. І замість пухлини, видалили око. Це сталося 2 роки тому. І тільки тепер чоловікові змогли видалити пухлину, яка проросла в горло й праву ніздрю. Про це розповіла донька пацієнта Алла Плем’янік.

“Лікарка сказала, що в тата язва роговиці. Потрібно було оперувати терміново, бо око загнило. Око, виявляється, було здорове, пухлина на нього давила”, – каже жінка, передає ТСН.

Вдруге чоловіка оперували в Інституті нейрохірургії. Лікарі сказали, що пухлина росла щонайменше 15 років. Після операції почувається добре. Але попереду на нього чекає ще довгий шлях до цілковитого відновлення.

Завідувач відділення дивується. У пацієнта були всі симптоми, що проблема не з оком. Його перед операцією мали відправити на додаткові дослідження.

“Будь-який лікар, у тому числі сімейний, такі базові знання має і міг би запідозрити. А у випадку, якщо не розуміє, то відправити на другу ланку”, – говорить завідувач відділення субтенторіальної нейроонкології Володимир Федірко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...