Опубліковано: 2 Липня, 2024. Переглядів: 1189


На Закарпатті сталися дві ДТП, є постраждалі (+ФОТО)

В Ужгородському та Тячівському районах сталися дві дорожньо-транспортні пригода за участі неповнолітніх. За фактами порушення правил дорожнього руху у поліції відкрили кримінальні провадження.

Перша автопригода сталася 1 липня о 19:50 у місті Чоп Ужгородського району – співробітники поліції отримали повідомлення про зіткнення легкового автомобіля з мотоциклом.

За викликом одразу ж прибули працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділу поліції, які встановили, що 15-річний водій двоколісного транспорту марки «Spark» разом з 13-річним пасажиром рухались по одній з другорядних вулиць міста. Хлопець не переконався у безпечності маневру та виїхав на голову дорогу, де відбулося зіткнення з автомобілем марки «Ford», за кермом якого перебував 67-річний чоловік.

Внаслідок ДТП неповнолітні отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

на закарпатті поліція розслідує дві дтп, внаслідок яких травмувалися неповнолітні діти

на закарпатті поліція розслідує дві дтп, внаслідок яких травмувалися неповнолітні діти

Друга аварія трапилася 2 червня опів на п`яту ранку в місті Тячів. Там 35-річна місцева жителька, рухаючись на автомобілі марки «Hyundai», зʼїхала за межі проїзної частини та допустила зіткнення з припаркованим на обочині транспортним засобом марки «Infiniti». У салоні авто «Hyundai» також знаходились 9-річний син водійки, 35-річна жителька селища Буштино та її 9-річна дочка.

У результаті зіткнення малолітню дівчинку та її мати доставили до лікарні з травмами.

на закарпатті поліція розслідує дві дтп, внаслідок яких травмувалися неповнолітні діти

Працівники поліції вилучили усі транспортні засоби та помістили на арештмайданчики.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. У справах буде призначено ряд експертних досліджень, задля встановлення всіх об’єктивних обставин ДТП. Слідство у справах триває.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...