Опубліковано: 30 Червня, 2024. Переглядів: 203


Гороскоп на 1-7 липня

Протягом тижня з 1 по 7 липня вдасться заробити більше ніж попереднього місяця. Допоможе в цьому впевненість у власних силах та працьовитість.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Такий тиждень годує цілий рік, – говорить астрологиня. – Не проспіть свій зоряний час.

Демонструйте свої здібності. Не шукайте відмазки. Робіть свою роботу наполегливо і вчасно. Вас помічатимуть. Дивуватимуться вашому таланту згуртовувати колектив і показувати гарний результат. З’явиться стимул працювати і заробляти якомога більш. Тельці і Терези купатимуться у грошах та зуміють перевершити власні очікування”.

Овен

Відстоюйте власні фінансові інтереси. Краще за вас про це не подбає ніхто. Безпідставно ревнуватимете коханих. Не варто підозрювати їх у службових романах. Довіряйте партнерам.

Телець

Спокійне життя тільки сниться. Вас постійно залучатимуть до роботи і турбуватимуть звідусіль. У коханих можуть з’явитися таємні шанувальники. Годі довіряти чуткам. Укотре переконаєтеся, що партнери вірні вам.

Близнюки

У вівторок можна іти в магазин. Придбані речі добре служитимуть. Почастішають мігрені. Прилягайте перепочити протягом дня. Особливо виснажливою буде праця на городі.

Рак

Добре заробити вдасться тим, хто не опускає руки. Працювати доведеться за двох, але результат цього вартий.

Лев

Джерелом натхнення будуть кохані і діти. Успіхом закінчаться справи, за які візьметеся зранку у середу. Прокидайтеся зі сходом сонця. Це ваш плідний час.

Діва

Доведеться приймати рішення за себе та рідних. Не час проявляти слабкість. Триває найсприятливіший період для створення сім’ї. Створені у ці дні сім’ї будуть міцними.

Терези

Дослухайтеся до власних бажань. Саме зараз їх вдасться втілити у життя. Чудовий тиждень для романтичних планів. Самотні можуть знайти свою пару.

Скорпіон

Краще нікуди не поспішати, щоб не пропустити чогось важливого. Побалуйте себе смачненьким. Трохи здорового егоїзму не завадить.

Стрілець

Настав час розвиватися і впевнено рухатися вперед. Вам можуть довірити важливу посаду чи запропонувати нові обов’язки.

Козоріг

Не дозволяйте батькам мирити вас з коханими. Це тільки нашкодить стосункам. Можливі запаморочення і зниження артеріального тиску. Татуювання і пірсинг відкладіть на кілька тижнів.

Водолій

Саме зараз можна прикликати у своє життя успіх та гроші. Будьте більш наполегливими, коли заходить розмова про вас. Покажіть потенційним роботодавцям, на що ви здатні.

Риби

Пам’ятайте афоризм філософа Григорія Сковороди: “Коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю”. Не вимагайте почуттів від людини, до якої самі нічого не відчуваєте.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...