Опубліковано: 29 Червня, 2024. Переглядів: 150


“Усе похмуро”: Time помістив на обкладинку фото Байдена, який іде

Американський журнал Time помістив на обкладинку наступного випуску президента США Джо Байдена.

На фото він іде на червоному тлі зі словом паніка (Panic). Зображення нової обкладинки Time опублікував у соцмережі Х.

“Усе похмуро. Демократи в паніці через виступ Джо Байдена на дебатах”, – йдеться у дописі.

Журнал пише, що на президентських дебатах у ніч проти 28 червня Байден мав вигляд “такого самого 81-річного дідуся, яким він і є”. Говорив він хрипким голосом, “наводячи нерозбірливі аргументи і часто тупо дивлячись із роззявленим ротом, поки Дональд Трамп кидав одну словесну атаку за іншою”.

Видання зазначає, що навіть найближчі союзники президента визнали катастрофою дебати з Трампом.

“Паніка – не надто сильне слово, щоб описати настрої, які охопили Демократичну партію від верху до низу в міру того, як розгорталися дебати”, – сказав один з учасників збору коштів від демократів.

За даними Time, майже одразу після дебатів партія замислилася над тим, чи можна переконати Байдена відмовитися від участі у виборах “на благо партії, нації та самого кандидата”.

Однак, видання наголошує, що вихід Байдена з перегонів означав би хаос у Демократичній партії, якого не було з 1968 року. Замість нього кандидатом могла б стати віцепрезидентка Камала Гарріс, але її рейтинг схвалення низький.

Time називає й інших ймовірних претендентів. Це губернатори Гретхен Вітмер із Мічигану, Гевін Ньюсом із Каліфорнії та Дж. Б. Прітцкер з Іллінойса. Усіх їх розглядали як імовірних кандидатів на виборах 2028 року.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...