Опубліковано: 27 Червня, 2024. Переглядів: 266


У Чехії засудили українця, який у збочений спосіб познущався над дружиною (ФОТО)

Громадянина України, який підірвав петарду у своїй дружині, посадили до чеської в’язниці на 18 років. Про це повідомляє телеграм-канал ASTRA.

Суд чеського міста Пльзень відправив у в’язницю на 18 років 35-річного громадянина України Олександра С., якого звинувачували у замаху на вбивство своєї дружини.

Після того, як вона сказала, що хоче піти від нього, він її спочатку побив, потім вставив у піхву петарду і підпалив. Жінка мало не померла від сильної кровотечі.

Також засуджений має виплатити 500 000 крон (21 500 доларів) моральної компенсації дружині, 120 000 крон (5 000 доларів) за завданий фізичний біль та 115 000 крон (5 000 доларів) страховій компанії.

Проте, засуджений свою провину не визнав. На своє виправдання чоловік заявив, що засунув у свою дружину петарду жартома. За його словами, у кімнаті нібито було темно, тому він узяв запальничку, щоб стало світліше, а петарда «випадково вибухнула».

Він відмовився викликати швидку допомогу і сам повіз її до лікарні за 40 кілометрів від будинку. У приймальному відділенні він заявив, що дружина поранилася сама, піднявши надто важку річ, проте медики вирішили викликати поліцію.

Одна романтична вечеря зламала одразу дві долі

За словами обвинуваченого, дружина, яка пішла від нього за кілька місяців до інциденту, приїхала в гості забрати речі, і він приготував для неї романтичну вечерю. Він запропонував дружині рольову гру зі зв’язуванням рук.

«Спочатку їй не хотілося, але потім вона погодилася. Я зв’язав їй руки за спиною, засунув у рот кляп і заклеїв скотчем, а потім поклав на ліжко. Потім я побачив поруч із диваном пакет із петардами та запальничками, дістав одну і засунув їй у піхву. Мені здалося це кумедним – просто засунути та висунути, просто жарт. Я не хотів завдавати їй шкоди, ніякого злого наміру не було.

Дружина сказала мені витягнути петарду, але візуально я не зміг її знайти, оскільки було темно, а світло горіло тільки в коридорі. Я згадав, що у пакеті є запальнички. Я запалив одну. Дружина злякалася, почала кричати та смикатися. У цей момент я підніс запальничку, щоб підсвітити і дістати петарду, але вона виявилася надто близько і спалахнула.

Я злякався, застиг і не знав, що робити. Не знаю, скільки я так простояв. Я простяг руку, щоб витягти петарду, і в цей момент вона вибухнула. Це була дуже дурна ідея підсвічувати запальничкою. Я розумію, що це була моя провина», – розповів на суді чоловік.

Однак такі докази не переконал чеську феміду і одразу зі залу суду збоченкя у кайданках і під конвоєм повезли у в’язницю, де той пробуде 18 років.

Максим Качурівський, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...