Опубліковано: 24 Червня, 2024. Переглядів: 446


На Іршавщині відбулися змагання рибалок (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 23 червня, з 9-ї години ранку розпочалися XV рибальські змагання, які відбулися на озері ГРК “Тиса”, що на Іршавщині.

У рибальському конкурсі взяли участь 12 рибалок.

Після попередньої реєстрації, учасники були ознайомлені з правилами проведення змагань, займали зручні місця та закидали вудки.

За всім процесом, який тривав дві години, уважно спостерігали головний суддя змагань – начальник Берегівського МУВГ – Василь Турянин та голова Іршавської ОТГ Віктор Симканинець.

Дві години ловлі риби визначили переможців.

Так, перше місце посів Василь Зейкан з м.Іршави, другим був Михайло Ісак з с.Приборжавське, а третє місце виборов іршавчанин Василь Малайко.

Учасники змагань та організатори були відзначені грамотами та подяками, а також подарунками від Іршавської райспоживспілки. Крім того, усі присутні мали можливість посмакувати ухою, яку приготував представник райспоживспілки Іван Ігус.

Незмінний спонсор та ідейний натхненник змагань Сергій Лупак, керівник  Іршавської райспоживспілки, зазначив, що такі змагання планують проводити й надалі, адже тут є все для того, щоб бажаючі могли порибалити з вудкою, відпочити серед затишної природи.

«Такий захід сприяє об’єднанню рибалок, популяризації риболовного спорту та пропагує активний відпочинок на природі», – каже Сергій Лупак.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...