Опубліковано: 17 Березня, 2021. Переглядів: 1213


Показали четверню, яка народилася на Закарпатті за унікальною методикою (+ФОТО)

Молоде подружжя Кушнір з Закарпаття, в яких у січні народилась четверня, показали як змінились їхні недоношені немовлята.

Квадробатьки виклали фото у Facebook після хрестин. На них вони позують з трьома синами та донькою.

Разом з ними бабуся та дідусь, які під час вагітності невістки не повірили у четверню після УЗД. Для свята спеціально замовили тематичний торт.

“Справи у нас йдуть добре. Дітки ростуть, набирають гарно вагу. Допомагає нам бабуся. Годуємо кожні 3 години. А на сон лишається лише півтори години. Поки вони сплять, треба і собі трохи поспати або поїсти. Бо далі як почнуть повзати, такої можливості не буде”, – каже Gazeta.ua мама Лариса Кушнір.

На вулиці почнуть гуляти як тільки потеплішає.

Жінка також розповіла, що діти вже проявляють свій темперамент і характер.

“Плачуть, поки їх на руки не візьмеш. Сашко дуже нетерплячий. Його, коли переодягати, то молоко має бути готове. Тому що він одразу починає кричати і його треба швидко годувати. Женька і Ванька спокійні, а Каролінка іноді плаче і сміється водночас”, – розповідає Лариса.

Після народження немовлят пару привітали місцеві чиновники. Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв і голова Закарпатської облдержадміністрації Анатолій Полосков пообіцяли приїхати на виписку дітей. Втім, цього не сталось. В цей день, 4 березня новоспечених батьків четверні, які єдині в області, привітав лише нардеп Василь Петьовка. Від його імені його помічник подарував дітям два подвійних візка та підгузки.

Також молоде подружжя вітають близькі, друзі, знайомі. Усі переважно дарують однаковий одяг комплектом для хлопчиків та окремо для дівчинки.

Під час обряду хрещення для кожного з немовлят запросили по парі хрещених батьків.

У соцмережі вітають подружжя і зичуть міцного здоров’я всій родині, дітям – щастя аби росли з Божим Благословінням батькам на радість. Зауважують, що дівчинка схожа на маму.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...