Опубліковано: 12 Червня, 2024. Переглядів: 1311


На Закарпатті стався прорив кордону, 18 осіб втекли в Угорщину – ЗМІ

Незаконний перетин кордону: 18 чоловіків перерізали загороджувальний паркан і втекли в сусідню країну. До кордону вони приїхали на мікроавтобусі, який просто покинули.

Подія сталась учора, 11 червня, на території відділу прикордонної служби “Лужанка”.

Про це повідомили місцеві ЗМІ, передає газета “Експрес”.

Зазначимо, що офіційної інформації від ДПСУ наразі немає. Так само ніякої інформації не подавала Прикордонна служба Угорщини.

Втеча за кордон: що відомо про ще один прорив

Під час моніторингу кордону оператор БпЛА прикордонної служби помітив мікроавтобус на польовій дорозі неподалік від лінії розмежування.

“Прикордонники прибули на місце для перевірки і знайшли порожній і відчинений білий “Volkswagen” з номерами АО4655АІ. Під час обстеження території знайшли сліди, що вели до кордону з Угорщиною. Також виявили проріз у загороджувальному паркані та сліди на контрольно-слідовій смузі”, – зазначають.

Повідомляється, що оперативники встановили: 18 людей з буса незаконно перетнули кордон. На місце прибули правоохоронці, які вилучили мікроавтобус і відправили його на штрафмайданчик в Берегові. Цей “бусик” незадовго до цього бачили у Берегові та в селі Геча: це встановили по камерах відеоспостереження. Розслідування події триває.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...