Опубліковано: 11 Червня, 2024. Переглядів: 1035


На Закарпатті виявили тіла трьох чоловіків: що відомо

Про це йдеться в інформаційному зведенні ГУ ДСНС України в Закарпатській області.

Так, у п’ятницю, 7 червня 2024 року, о 21:22, до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про виявлення тіла ймовірного потопельника за адресою: Хустський район, село Голятин, річка Голятинка. О 22:00 тіло людини вилучено з води та передано працівникам поліції.

Наступного дня, в суботу, 8 червня, о 07:35, до ДСНС Закарпаття повідомили про зникнення в лісовому масиві поблизу села Мирча Ужгородського району місцевого мешканця 1961 р.н. О 12:00 надійшло повідомлення, що тіло людини знайдено та доправлено до села Мирча.

Цього ж дня, 8 червня, о 20:06, рятувальників Закарпаття повідомили з поліції про те, що групою туристів при проходженні маршруту виявлено тіло чоловіка в районі полонини Лисича поблизу г. Піп Іван Марамороський Рахівського району. Наступного дня, у неділю, 9 червня, о 15:00 тіло людини знайдено та доправлено в м. Рахів, де передано працівникам поліції для проведення судово-медичної експертизи. Для транспортування тіла залучались гірські пошуково-рятувальні відділення сіл Кваси та Видричка.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...