Опубліковано: 29 Травня, 2024. Переглядів: 318


В Україні побільшає дощів із грозами – свіжий прогноз

Завтра, 30 травня, в Україні побільшає дощів із грозами.

На заході, півночі, на Одещині, Миколаївщині, Вінниччині, Черкащині пройдуть короткочасні дощі, прогримлять грози.

При грозах може рвонути шквалом вітер,

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

“І навіть іноді можлива короткочасні сильна злива – будьте обережними, не затримуйтеся під час грози під старими деревами, паркуйте з прицілом на прогноз свій автомобіль, через стрибки атмосферного тиску може бути ускладнення із тиском артеріальним, боліти голова, крутити ноги-руки тощо. На сході, більшості південної частини та центральних областей дощі завтра можливі, проте локальні і час від часу”, – написала вона.

Температура повітря найнижчою передбачається 30 травня на Львівщині, в Івано-Франківській області, на Волині, Рівненщині, на Закарпатті і на Одещині: протягом дня +20…23°С.

Спека, хоча й помірна, буде на сході України, +26…30°С. На решті території впродовж дня температура повітря становитиме +23…27°С.

“У Києві завтра можна сміливо й рішуче брати із собою парасолі – 30 травня пройдуть в столиці періодичні дощі та прогримлять грози”, – сказано в повідомленні.

Повітря у столиці завтра буде досить свіжим, близько +24°С.

У п’ятницю дощова нестійка погода з грозами особливо яскраво проявиться на Правобережжі, можливі сильні зливи. На Лівобережжі – сонце та локальні дощі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...