Опубліковано: 23 Травня, 2024. Переглядів: 885


На Закарпатті сталися ДТП, є постраждалі (+ФОТО)

Протягом минулої доби на Закарпатті стались дві дорожньо-транспортні пригоди за участі малолітніх дітей. Обох потерпілих з травмами госпіталізовано до лікарні. За цими фактами у поліції розпочато розслідування.

Перший випадок стався о 10 годині у селі Лазещина Рахівського району – до поліції надійшло повідомлення про наїзд на малолітню дитину.

поліція закарпаття розслідує дві дтп, в яких травмувалися малолітні

За викликом одразу ж прибули працівники слідчо-оперативної групи Рахівсього районного відділу поліції та слідчі ГУНП в Закарпатській області. Правоохоронці встановили, що 28-річний житель Львівської області, рухаючись на автомобілі «Citroën», неподалік місцевої початкової школи скоїв наїзд на 9-річну дівчинку, яка перебігала дорогу з права на ліво по напрямку руху транспортного засобу. Внаслідок аварії дитина отримала численні тілесні ушкодження.

поліція закарпаття розслідує дві дтп, в яких травмувалися малолітні

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження.

Ще одна автопригода сталася близько 18:30 у селі Стройне Мукачівського району, повідомлення про яку поліцейські отримали від працівників медичного закладу.

На місці події працівники поліції з`ясували попередні обставини аварії: 23-річний мешканець міста Свалява керуючи транспортним засобом марки «Volkswagen» наїхав та травмував 8-річну дитину, яка саме перебігала дорогу в невстановленому для цього місці.

поліція закарпаття розслідує дві дтп, в яких травмувалися малолітні

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Обох малолітніх дітей було госпіталізовано, а водіїв правоохоронці освідували – за кермом вони перебували тверезі.

У справах буде призначено ряд експертних досліджень задля з’ясування всіх об`єктивних обставин ДТП.

Слідство триває.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...