Опубліковано: 19 Травня, 2024. Переглядів: 258


Гороскоп на 20-26 травня

Тиждень з 20 по 26 травня буде сповнений натхнення та високих результатів. Не проспіть свій зоряний шлях.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це вдалий час, аби щось змінити на краще, – говорить астрологиня. – Не бійтеся експериментувати та йти проти течії.

Відпускайте людей, які не готові рухатися пліч-о-пліч. Справжніх результатів досягнете, працюючи у команді однодумців. На Левів, Дів, Скорпіонів, Терезів і Водоліїв чекає найкращий тиждень у році. Вдаватиметься усе, за що візьметеся. Успішними себе відчують Риби та Тельці. Помітите світло в кінці тунелю, зрозумієте, чого прагнули багато років”.

Овен

Не переставайте вірити у свої сили. Аналізуйте помилки, але не вдавайтеся до самокритики. Більше часу проводьте за справами, які вам вдаються найкраще.

Телець

Все раптом почне вдаватися. Передумаєте змінювати вид діяльності. Успіх допоможе повернути упевненість у себе. Кохані всіляко намагаються вам догодити. Цінуйте їхню ласку і турботу.

Близнюки

Це ідеальний тиждень для поїздки у гори. Легко даватиметься підкорення вершин. Уникайте випадкових інтимних стосунків. Набуватимуться інфекції, які передаються статевим шляхом.

Рак

Цього тижня не намагайтеся скочити вище голови. Якщо щось не вдається, отже, час змінити плани. Дозвольте собі поспати довше, ніж зазвичай. Після гарного відпочинку ви станете більш продуктивними.

Лев

Будете важкими на підйом, тому багато чого проґавите. Не відмовляйтеся від запрошення у невеличку подорож. Проведете гарно час у приємному товаристві.

Діва

Не вірте тому, хто обіцяє високі заробітки. Зараз не варто звільнятися. Хочете збільшити доходи, шукайте роботу за сумісництвом.

Терези

Симпатію викликатимуть люди амбітні. Не намагайтеся завоювати їхнє серце. Поруч з ними не станете щасливими. Скоро зустрінете достойну пару. Купання у холодному басейні спровокує цистит.

Скорпіон

Залишайтеся собою. Не намагайтеся комусь сподобатися. Ви випромінюватимете добро, тому притягнете до себе таких же однодумців. Найуспішніше справи підуть у команді. Не відмовляйтеся від співпраці.

Стрілець

Кохані втомляться чекати, коли ви нарешті підете у відпустку. Тому поїдуть на відпочинок самі. Не позбавляйте себе повноцінних сну і харчування. Дієти зараз не будуть ефективними.

Козоріг

Проведіть цей тиждень з тими, кого любите. Не відкладайте на потім плани побути разом, сходити у кінотеатр, посмажити шашлики. Зводіть дітей до зоопарку чи музею, проведіть разом час у кімнаті розваг. Можливі запаморочення. Відпочиньте у затінку.

Водолій

Це час матеріальних здобутків. Визначтеся із власними бажанням. Коли, як не зараз, втілювати їх у життя. Не дозволяйте комусь розпоряджатися вашою власністю. Документи на нерухомість зберігайте подалі від родичів.

Риби

Все вдаватиметься, якщо заручитеся підтримкою друзів чи колег. Лише у гарному товаристві отримаєте найкращий результат. Про свої переживання говоріть коханим відверто. Вони не розуміють, у чому причина вашого поганого настрою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...