Опубліковано: 14 Березня, 2021. Переглядів: 291


Гороскоп на 15 – 21 березня

Овен. Плани, які ви будували, можуть не здійснитися. Підведуть близькі. Серйозно поставтеся до фінансових пропозицій, які зараз будуть надходити. В особистому житті, навпаки, менше думайте та більше відчувайте!

Телець. Не беріть на себе більше, ніж вам під силу виконати. Навчіться передоручати частину роботи. Добре обмірковуйте, куди вкладати гроші, щоб не прогоріти. У вихідні вирушайте за місто.

Близнюки. Не дуже сприятливий час для змін у житті. Ліпше трохи перечекати. На роботі можливі непорозуміння з колегами. Намагайтеся не затягувати конфлікт, щоб було простіше відновити стосунки.

Рак. Вам здаватиметься, що ви нічого не встигаєте. Зберіться! Діти можуть вимагати більше уваги, ніж зазвичай. Будьте готові відкласти деякі справи. У питаннях здоров’я краще перестрахуватися, бережіть горло та вуха.

Лев. Очікуйте на приємні зміни. Не шукайте ніякого підступу: ви дійсно це заслужили. Ближче до кінця тижня може статися переломний момент у стосунках з коханою людиною. Це допоможе зрозуміти свою роль у них.

Діва. Продуктивний період. Причому вдома ви нічого не будете встигати, зате на роботі – все! До того ж отримаєте бонуси в грошовому еквіваленті. Праця на землі принесе умиротворення та спокій.

Терези. Влаштуйте романтичний сюрприз для коханої половинки. Може з’явитися людина з минулого, яка викличе у вас бурю емоцій. Тримайте себе в руках! Відпочивати зараз краще активно.

Скорпіон. Гроші, які ви вже не сподівалися отримати, прийдуть несподівано. Можливі незаплановані поїздки. Погоджуйтеся, особливо якщо йдеться про відпочинок. На дієті зараз краще не сидіти.

Стрілець. Не впадайте у відчай, якщо щось піде не так, як ви сподівалися. Незабаром ви зрозумієте: все на краще! В особистому житті будьте насторожі: навколо багато нечесних чоловіків. Період сприятливий для ділових зустрічей.

Козеріг. Якщо ви з кимось посваритеся, постарайтеся помиритися якомога швидше, щоб не затягувати конфлікт. На роботі вам можуть дати складне завдання. Добре поміркуйте, перш ніж погоджуватися.

Водолій. Стрес і тривога – ось що може підвести вас зараз. Намагайтеся мінімізувати хвилювання. Зустрічі в цей період будуть винятково приємними, а деякі навіть знаменними. Не відмовляйтеся від запрошень у гості.

Риби. Молодше покоління повністю вийде з-під контролю. Самотніх може чекати приємне знайомство, але тільки якщо ви самі будете на нього налаштовані. Проводьте більше часу на свіжому повітрі!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...