Опубліковано: 10 Травня, 2024. Переглядів: 907


На Закарпатті затримали військовозобов’язаних чоловіків (+ФОТО)

Поблизу села Оноківці Ужгородського району прикордонники затримали двох чоловіків призовного віку, які рухалися лісом в бік кордону зі Словаччиною.

Затримані вказали на їхніх провідників.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

За інформацією ДПСУ, чоловіків в прикордонні зафіксувала фотопастка. Їх виявили за кількасот метрів від українсько-словацького кордону. Під час затримання чоловіки намагалися втекти від наряду. Аби зупинити втікачів, правоохоронцям довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору.

“У ході опитування затримані, обидва донеччани, зізналися, що йшли до кордону за маршрутом та вказівками переправників. На останніх вони вийшли через спільних знайомих. Вартість “послуги” складала по 3500 доларів США з людини”, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці невдовзі встановили автомобіль, яким чоловіків доставили у прикордоння та затримали двох підозрюваних в організації переправлення військовозобов’язаних. Затриманими виявилися жителі Київщини, які добре орієнтувалися на Закарпатті.

Усіх затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення обставин правопорушення донеччан притягнуть до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП, ст. 202 КУпАП та за ст. 185-10 КУпАП. Дії киян кваліфікували за ч. 3 ст. 332 ККУ.

З пострілами та за допомогою собаки: на Закарпатті затримали двох підозрюваних у спробі незаконно перетнути кордон


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...