Опубліковано: 24 Квітня, 2024. Переглядів: 1596


На Закарпатті сталася смертельна ДТП: моторошні кадри (+ФОТО)

24 квітня, близько 11-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі двох авто неподалік села Нижні Ворота.

На місце події одразу ж виїхали співробітники Відділення поліції № 2 Мукачівського районного управління поліції. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини автопригоди.

Встановлено, що 39-річний мукачівець, водій «BMW», рухаючись трасою «Київ-Чоп», на заокругленій мокрій ділянці дороги виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «RENAULT», яким керував 48-річний житель Івано-Франківська.

Останнього та його пасажира з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні. Однак, у медзакладі, від отриманих травм водій «RENAULT» помер.

Мукачівця освідували — за кермом чоловік перебував тверезий. Обидва транспортні засоби співробітники поліції вилучили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого, слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі призначать експертні дослідження, щоб встановити об’єктивні обставини автопригоди. Слідство триває, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

поліція закарпаття розслідує автопригоду, внаслідок якої загинув житель прикарпаття

поліція закарпаття розслідує автопригоду, внаслідок якої загинув житель прикарпаття

поліція закарпаття розслідує автопригоду, внаслідок якої загинув житель прикарпаття


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...