Опубліковано: 22 Квітня, 2024. Переглядів: 215


Зеленський провів Ставку: подробиці

Президент Володимир Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача.

Основними питаннями було поле бою, зброя, захист міст, громад і критичної інфраструктури. Президент повідомив про це у Telegram.

“Найперше – фронт. Була доповідь Головкома Олександра Сирського. Окупаційна армія має завдання без огляду на власні втрати демонструвати хоч якісь перемоги до 9 травня.

Тепер їх підганяють ще й позитивні рішення друзів України. Нашим воїнам складно, але надходження необхідної допомоги вирівняє ситуацію. Саме тому підтримка конкретною зброєю, яка є в наших партнерів, необхідна нам невідкладно”, – вказав він.

Про власне виробництво доповідав міністр оборони Рустем Умєров. Він розповів про контракти з вітчизняними компаніями.

“Ми працюємо над новим форматом угод, який, з одного боку, не переобтяжуватиме військовий бюджет, а з іншого – гарантуватиме виробникам довготривалі зобов’язання держави”, – повідомив Зеленський.

На наступну Ставку президент дав доручення зібрати все, що відомо про наміри росіян нищити цивільну інфраструктуру. Наказав підготувати всеохопний план подальших дій: посилення фізичного захисту, де це працює, перерозподіл систем ППО та децентралізації, де це можливо.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...