Опубліковано: 20 Квітня, 2024. Переглядів: 363


Вбивство поліцейського: ЗМІ пишуть, що машину стрільців знайшли (ФОТО)

Уночі на Вінниччині сталось жахливе вбивство поліцейського, другого правоохоронця було поранено.

Підозрюваними у злочині є двоє військових, які застосували вогнепальну зброю та втекли з місця події. Ймовірно, їхню машину знайшли.

Поліція одразу жє оголосили план-перехоплення, згодом низка ЗМІ повідомила про затримання стрільців, однак, це спростували. Ближче до вечора у місцевому пабліку виклали фотографії, ймовірно, із салону автомобіля батька та сина, яких підозрюють у вбивстві. Самих чоловіків поки не знайшли.

Вбивство поліцейського: що відомо на цей момент

Українські ЗМІ публікують фото з салону автомобіля, заляпаного кров’ю. Стверджують, що машина належить підозрюваним у вбивстві 20-річного поліцейського Максима Зарецького.

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських. На даний час проведено огляд місця події, вилучені речові докази, здійснюються невідкладні слідчі дії.

Стрільці на відео заявили, що є діючими військовослужбовцями 28 ОМБр. У бригаді спростували цю інформацію, зазначивши, що підозрювані у вчиненні злочину особи, вже понад рік не мають відношення до 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу.

Згодом у Сухопутних військах ЗСУ підтвердили, що особи з відео є військовослужбовцями однієї з військових частин у складі Сухопутних військ.

Розстріл поліцейських: що відомо про стан другого правоохоронця

Поліцейський, який на Вінниччині отримав поранення під час стрілянини у комендантську годину, перебуває у Бершадській районній лікарні, це капітан поліції Максим Шарапанівський, інформує “Суспільне”.

“У нього стан середньої важкості. Ближче до легкого. Травми незначні. Вогнепальних поранень немає. Ми його обстежили. Чимало саден. Він при свідомості”, — сказала виданню головна лікарка медзакладу Лідія Брикуля.

Вночі 20 квітня у Гайсинському районі двоє чоловіків відкрили вогонь по поліцейських під час перевірки їхнього автомобіля.

Від отриманих поранень загинув рядовий поліції інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління Максим Зарецький. Йому було всього 20 років, і він — єдиний син своїх батьків.

Справу розслідує Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу, за статтею 348 КК України.

Олена Ковальська, Експрес

Читайте також:

Двоє чоловіків у камуфляжі розстріляли поліцейських: введено поліцейську операцію (ВІДЕО)

Опублікували відео розстрілу поліцейських (ВІДЕО 18+)

Поліція оголосила у розшук чоловіків, які розстріляли поліцейських (+ФОТО)


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...