Опубліковано: 20 Квітня, 2024. Переглядів: 514


Країни Заходу готові відправити війська в Україну – Орбан

Західні країни перебувають “за крок від відправки своїх військових в Україну”.

Європейські лідери вже втягнулися у війну з РФ, вони бачать і ведуть війну як свою власну, розповів прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбанпише УНІАН.

“Сьогодні в Брюсселі існує провоєнна більшість. У Європі панує війна, а в політиці домінує логіка війни.

Я бачу підготовку до війни з боку всіх і з усіх боків. Генеральний секретар НАТО хоче створити українську місію НАТО”, – зазначив Орбан на зустрічі з членами партії “Фідес”.

Захід надає Україні зброю та кошти, проте ситуація не стає кращою, зазначив він.

“Це вир війни, який може затягнути Європу в безодню. Брюссель грає з вогнем, те, що він робить, – спокуса”, – наголосив Орбан.

Він не прагне того, аби Угорщина “знову стала іграшкою великих держав”, тому виступає за мир та не почне воювати у російсько-українській війні на будь-якому боці.

Орбан підкреслив, що Угорщина повинна захищати мир та безпеку свого народу та ще раз заперечив можливість війни.

“Ми повинні боротися, ми повинні захищати мир і безпеку угорського народу, ми повинні захищати наші економічні досягнення, ми повинні захищати наші сім’ї і особливо наших дітей, щоб Брюссель зрозумів: ні міграції, ні гендеру, ні війні!” – сказав угорський прем’єр.

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто додав, що “значна частина європейських політичних лідерів страждає від військового психозу”.

“Європа не перебуває у стані війни. На Європу не нападають… Подумайте про наслідки санкцій, про війну з цінами на енергоносії. Подумайте про наслідки допуску українського зерна. І питання: чому через два роки, маючи стільки доказів, вони не визнають своїх помилок?” – зазначив угорський міністр.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...